EM: Skottland - Ungarn

viasport

Kan Skottland ta seg videre i EM?

Både Ungarn og Skottland har vært svake så langt i mesterskapet, men det er likevel Skottland som står med ett livsviktig poeng før kveldens møte. Vinner Skottland er de videre i mesterskapet, med mindre noen matematiske umuligheter inntreffer i de andre gruppene. Fire poeng skal være nok til avansement.

Ungarn på sin side kan bare oppnå tre poeng med seier. Når de i tillegg har -4 i målforskjell før kampen holder det antagelig ikke å bare vinne, de må feie skottene av banen med mange mål. Og selv ikke da vil de være garantert flere kamper i dette mesterskapet.

Skotland mangler både Ryan Porteous som ble utvist i den første kampen og Kieran Tierney som slo opp en lårskade han har slitt med i lang tid. Det kan være en medvirkende årsak til at bookmakerne faktisk holder Ungarn som en knapp favoritt i denne duellen, som også er et møte mellom to Liverpool-spillere som er kaptein for hvert sitt lag i kveld.

LES VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM HER

Kampodds Skottland - Ungarn: (H-U-B)

Norsk Tipping: 2,60 - 3,65 - 2,45
Unibet: 2,70 - 3,70 - 2,50
Coolbet: 2,72 - 3,90 - 2,53

Ettersom dette er kampen ingen har råd til å tape, og målforskjellen kan spille inn for laget som vinner tror vi det blir satset friskt fremover. Det vil føre til mange mål.

Over 2,5 mål totalt i kampen

Norsk Tipping: 1,65
Unibet: 1,67
Coolbet: 1,76

Det er også verdt å vurdere et spill på et høyt antall kort i kampen. Ingen av disse lagene vil reise hjem fra mesterskapet uten en kamp, og begge lag er definitivt i stand til å dele ut sin del juling på en fotballbane.

LAGOPPSTILLINGER SKOTTLAND - UNGARN

Skottland:

Gunn - Ralston - Hendry - Hanley - McKenna - Robertson (c) - McGinn - Gilmour - McGregor - McTominay - Adams

Ungarn:

Gulacsi - Botka - Orban - Dardai - Bolla - Styles - Schafer - Kerkez - Sallai - Szoboszlai (c) - Varga

Forrige
Forrige

EM: Sveits - Tyskland

Neste
Neste

Hamilton tilbake på pallen