EM: Georgia - Tsjekkia

viasport

Taperen er ute av EM!

Begge lag tapte sin første kamp og må ha poeng for å ha en sjanse til avansement. Selv med ett poeng vil det være en meget tøff oppgave å komme seg videre med tanke på motstanden som venter i tredje og siste kamp i gruppespillet.

Georgia tapte 3-1 for Tyrkia i første kamp og har igjen Portugal til slutt. Det er med andre ord i denne kampen de bør sikte på å få med seg de nødvendige poengene. Og de bør ikke ta foten av gasspedalen om de skulle få en ledelse, ettersom målforskjellen kan bli avgjørende om de ender på tre poeng. Historisk sett trengs det en målforskjell rundt 0 for å avansere med tre poeng, og Georgia ligger allerede på -2 og har en scoringskåt Cristiano Ronaldo igjen å spille mot.

Tsjekkia på sin side viste gode takter mot nettopp Portugal. De er favoritter i dagens kamp mot Georgia, og de bør kunne forvente et resultat også mot Tyrkia i den siste kampen. Men alt annet enn seier i dag vil gjøre Tyrkia-kampen til en nervøs må-vinne-kamp, og det vil man naturlig nok helst unngå.

Kampodds Georgia - Tsjekkia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 4,20 - 3,60 - 1,80
Unibet: 4,50 - 3,70 - 1,83
Coolbet: 4,70 - 3,75 - 1,85

LES VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Vi tror det bilr en målrik kamp. Begge lag trenger poengene, og begge lag trenger å forbedre målforskjellen dersom de skulle tape den siste kampen. Georgias første kamp hadde fire scoringer og Tsjekkias hadde tre. Her kan det godt hende vi trenger kulerammen.

Over 2,5 mål totalt i kampen

Norsk Tipping: 1,90
Unibet: 1,88
Coolbet: 1,99

Vi tror også at minst ett av disse målene kommer før pause!

LAGOPPSTILLINGER GEORGIA - TSJEKKIA

Georgia:

Mamardashvili - Kvirkvelia - Kashia (c) - Dvali - Tsitaishvili - Davitashvili - Mekvabishvili - Kochorashvili - Kakabadze - Mikautadze - Kvaratskhelia

Tsjekkia:

Stanek - Holes - Hranac - Krejci (c) - Coufal - Provod - Soucek (c) - Jurasek - Cerny - Schick - Hlozek

Forrige
Forrige

EM: Tyrkia - Portugal

Neste
Neste

Stenshorne med godt resultat fra helgens første løp