EM: Belgia - Romania

viasport

Den jevneste gruppen i EM.

Romania overrasket veldig da de rundspilte Ukraina og vant 3-0 i den første kampen i gruppen. Enda mer overraskende var det at Belgia skulle tape for Slovakia. Gruppe E ble raskt omdømt til skrell-gruppen, og alt var snudd på hodet.

Ukraina tok gruppas første favorittseier da de møtte Slovakia, og hvis Belgia gjør det samme mot Romania vil alle de fire lagene i gruppe E stå med tre poeng etter to kamper. Det kan gi oss noen herlig intense oppgjør i den siste runden! Der spilles begge kampene i samme gruppe samtidig for at ingen skal ha fordel av å spille på resultat fra en tidligere kamp.

Belgia er store favoritter, og noe annet enn seier mot Romania vil bli mottatt som en total katastrofe i hjemlandet. Belgia er rangert på tredjeplass på FIFA-rankingen, som de har ledet i flere år det siste tiåret. Romania ligger på plassen under Norge, en 47. plass. De fleste spillerne på Belgia har en markedsverdi som alene overgår hele det rumenske laget. Men vi så hva Romania kan utrette mot Ukraina, og de er et mesterskapslag som har lange tradisjoner for å overraske.

LES VÅR GUIDE TIL ET GODT ODDS-EM HER

Kampodds Belgia - Romania: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,40 - 4,70 - 7,00
Unibet: 1,42 - 4,80 - 8,00
Coolbet: 1,46 - 4,75 - 8,00

Vi så at Belgia er i stand til å ballen i målet i den første kampen. De to målene de fikk annulert var med minste mulige margin, og det var Romelu Lukaku som var sist på ballen ved begge anledningene. Det skal ikke mye til før de får scoringene til å sitte på måltavlen, og da kan det komme mange av de. Lukaku er i scoringsform og vil være sulten på å få seg minst ett tellende mål i dag.

Romelu Lukaku til å score

Norsk Tipping: 1,72
Epicbet: 1,73
bet365: 1,80

Romelu Lukaku til å score to eller flere mål

Norsk Tipping: 4,80
Epicbet: 4,50
bet365: 4,50

Belgia gjør flere endringer på laget fra den første kampen. Youri Tielemans kommer inn på midtbanen fra start, super-veteran og super-Jan Vertonghen kommer inn i forsvaret, og Dodi Lukebakio starter også kampen.

LAGOPPSTILLINGER BELIGA - ROMANIA

Belgia:

Casteels - Castagne - Faes - Vertonghen - Doku - Tielemans - Onana - Theate - De Bruyne (c) - Lukebakio - Lukaku

Romanie:

Nita - Ratiu - Dragusin - Burca - Bancu - M. Marin - Man - R. Marin - Stanciu (c) - Mihaila - Dragus

Forrige
Forrige

Hamilton tilbake på pallen

Neste
Neste

EM: Tyrkia - Portugal