Håper å signere Fernandes denne uken

viasport

Manchester Uniteds midtbanesjef har fått et bedre tilbud på bordet!

Han kom til Manchester vinteren 2020 og tok den røde delen av byen med storm fra første øyeblikk. Hele 20 målpoeng før sesongen ble avsluttet noen måneder senere, og utrolige 45 målpoeng sesongen etter ga han en heltestatus hos fansen som er på høyde med de største legendene i klubben.

Derfor er det gode nyheter for fansen at Bruno Fernandes nå forventes å skrive under på en ny kontrakt med Manchester United som vil knytte han til klubben frem til sommeren 2027, med mulighet for å forlenge avtalen for ytterligere én sesong etter dette.

Den nåværende kontrakten til Fernandes ble faktisk signert 1. april 2022 men var på ingen måte noen spøk. Portugiseren har tjent hyggelige 3,3 millioner kroner etter dagens kurs per uke, og da kommer bonuser og andre avtaler i tillegg. Det er ventet at lønnen vil øke med en ny avtale. Fernandes vil være 32 år når den nye kontrakten utløper, eller 33 om forlengelsen til 2028 aktiveres. Derfor er det langt fra umulig at dette er den siste virkelig store kontrakten han vil signere i karrieren.

Bruno Fernandes startet sesongen godt med en målgivende pasning i FA Community Shield på lørdag, og viste forrige sesong at han fortsatt leverer på det aller høyeste nivået. Han skapte flest sjanser og hadde flest pasninger inn i motstanderens 16-meter av samtlige spillere i Premier League forrige sesong.

Manchester United og Bruno Fernandes sparker i gang Premier League-sesongen 2024/25 førstkommende fredag med hjemmekamp mot Fulham på Old Trafford med avspark klokken 21:00 norsk tid.

Forrige
Forrige

Tabelltips: Ipswich Town

Neste
Neste

Knuser flere overgangsrekorder