Tabelltips: Ipswich Town

viasport

The Blues er tilbake i Premier League. Kan de klare å holde seg der?

Svaret på det er nei. Vi tror dessverre det blir en retur til Championship for The Tractor Boys som de også kalles, gjengen fra Portman Road som har overrasket samtlige de siste sesongene.

Ipswich Town er nyopprykket to år på rad faktisk. De gikk fra League One til Chamionship sesongen 2022/23 etter å ha blitt nummer to bak Plymouth Argyle, og direkte videre til Premier League med nok en andreplass, denne gangen bak Leicester.

De har ikke gått helt berserk på overgangsmarkedet slik vi har sett mange nyopprykkede lag gjøre, men heller brukt godt med penger på noen få nøkkelspillere. Omari Hutchinson er hentet permanent fra Chelsea etter et meget godt låneopphold forrige sesong. Unggutten sørget for 10 scoringer og 6 målgivende pasninger og var viktig for å sikre opprykket. Derfor har Ipswich knust klubbens overgangsrekord for å sikre seg vingen for €23,5 millioner.

Nesten like mye betalte de for midtstopper Jacob Greaves fra Hull. Han kostet €21,5 millioner, litt mer enn de €17,85 millionene som ble betalt for å hente Liam Delap fra Manchester City. Også Delap spilte i Hull forrige sesong. De har også hentet keeperen Arijanet Muric fra Burnley for €9,55 millioner. Ikke allverdens med Premier League-erfaring i denne gjengen, men de har hentet Ben Johnson fra West Ham på fri overgang, og der får de i det minste en spiller med 69 kamper i den øverste ligaen.

viasport

Dette blir dessverre for tynt fra Ipswich, men en nokså edruelig pengebruk kan være det langsiktig beste, selv om det antagelig betyr en snarlig retur til Championship. Men, vi skal ikke glemme at Ipswich ikke har gjort stort annet enn å vinne fotballkamper de siste årene, og de har overrasket alle mang en gang. De kan kanskje klare det igjen?

De har en ung og spennende manager i Kieran McKenna, og han vil i likhet med stallen samle mye verdifull erfaring fra den kommende sesongen. Det kan gjøre at vi ser de igjen i tabelltipset om to år også!

VIASPORT.COM TABELLTIPS FOR IPSWICH TOWN: 20. PLASS

Ipswich sesongåpner med å ta i mot selveste Liverpool hjemme på Portman Road. De er naturlig nok enorme underdogs i den kampen, men husk at de er vant til å vinne de aller fleste fotballkampene de har møtt opp til de siste årene. Liverpool har mye usikkerhet med Arne Slot i stolen til Jurgen Klopp og det kan være duket for en skikkelig skrell allerede i åpningen! 7-8 ganger pengene på at Ipswich tar alle poengene er meget spennende!

Forrige
Forrige

Tabelltips: Wolves

Neste
Neste

Håper å signere Fernandes denne uken