Vil samle EMs gulltrio

viasport

Ny manager vil bygge angrepet rundt Spanias unge angrepstrio.

Hansi Flick ble noe overraskende hentet til å erstatte klubblegenden Xavi som manager i Barcelona denne sommeren. Tyskeren kommer til Catalonia fra jobben som tysk landslagssjef, og før det ledet han Bayern München til både to Budesliga-titler og en Champions League-triumf.

Nå er han på plass i Barcelona og godt i gang med å planlegge både den kommende sesongen og fremtiden videre. Han har allerede supertalentet Lamine Yamal i troppen, og det meste handler om å bygge laget rundt den unge diamanten. Og hva er da bedre enn å hente inn resten av angrepsrekken som tok Spania til EM-gull for bare et par uker siden?

Barcelona har sendt ut både følere, konkrete bud og kontraktstilbud til både Nico Williams og Dani Olmo i den korte perioden siden EM-finalen ble blåst av. Skulle Barcelona klare å samle denne unge og meget effektive trioen vil de vise både Spania og resten av verden at de virkelig mener alvor. Å svare på Real Madrids innhenting av de største internasjonale talentene i Jude Bellingham og Kylian Mbappe med å hente og samle de største spanske talentene er en meget tydelig statement, og vil neppe dempe rivaliseringen mellom de to gigantklubbene i kommende sesonger.

Nico Williams har en klausul i kontrakten som sier at Athletic Bilbao må akseptere alle bud på €58 millioner. Barcelona skal være forberedt på å betale denne summen, men forhandler for å få til en avtale med litt annerledes rammer. De kan imidlertid ikke vente for lenge ettersom også Arsenal har vist tydelig interesse for den hårfagre lynvingen.

Dani Olmo er under kontrakt med RB Leipzig i Tyskland, og har en tilsvarende klausul i sin kontrakt. Summen er omtrent den samme, €60 millioner. Barcelona skal ha levert inn et offisielt bud og tilbudt EMs toppscorer en seksårskontrakt.

Alvaro Morata på topp er ikke med i disse planene. Midtspissen på det spanske landslaget har meldt overgang til AC Milan denne sommeren.

Det gjenstår å se om fisketuren til Barcelona og Hansi Flick gir fangst, men det er unektelig en meget spennende tanke å få se denne trioen samlet også på klubbnivå!

Forrige
Forrige

Pep leverer tydelig beskjed om Kevin De Bruyne

Neste
Neste

Tilbake der eventyret startet