Pep leverer tydelig beskjed om Kevin De Bruyne

viasport

Pep Guardiola legger ikke skjul på hva han forventer å få ut av sommerens overgangsvindu.

Det snakkes om at Premier Leagues kanskje beste spiller det siste tiåret, belgiske Kevin De Bruyne, ønsker å forlate ligaen. Manchester Citys kreative ess har sagt rett ut at han er fristet av de enorme pengesummene som tilbys i Saudi Arabia.

Nå har Pep Guardiola svart på ryktene rundt en av hans kapteiner og viktigste menn:

– Kevin skal ingen steder.

Kort og greit. Guardiola forventer å beholde sin maestro ut kontrakten, noe som vil si ut den kommende sesongen. De Bruynes kontrakt med Manchester City går ut neste sommer.

Pep Guardiola hadde også noen svar til de som lurte på hva mer vi kan forvente av de regjerende mesterne i dette overgangsvinduet:

– Hvis noen drar så må vi se på det. Vi er selvsagt i markedet frem til vinduets siste dag, og jeg utelukker ikke muligheten til å hente nye spillere. Men jeg tror det er 85-90% sjanse for at vi ender med den samme troppen vi har i dag.

Dette kommer som et betryggende svar for mange lyseblå fans som har sett intense rykter rundt både Kevin De Bruyne men også deres brasilianske keeper Ederson. Selv om det også betyr at de ikke kan forvente seg nye spillere inn vil nok det å beholde disse to være viktigere. City har allerede signert Savinho som en forsterkning denne sommeren.

– Jeg er komfortabel. Kvaliteten på menneskene vi har i troppen er vanskelig å erstatte, og kvaliteten er der. Men vi får se. Jeg vet ikke om noen prøver seg på spillerne våre i siste øyeblikk eller ikke, og om de drar må vi ta noen avgjørelser, avsluttet Guardiola.

Forrige
Forrige

Fortsetter i Hulkenbergs fotspor

Neste
Neste

Vil samle EMs gulltrio