Tilbake til Madrid

viasport

James Rodriguez fant tilbake til gammel storform i sommerens Copa America. Det blir belønnet med ny kontrakt i Madrid.

Han fikk sitt store gjennombrudd med sitt Colombia i VM 2014, og ble belønnet med en gigantisk overgang til Real Madrid. Guttedrømmen gikk i oppfyllelse. Men eventyret ble ikke helt som James Rodriguez hadde forestilt seg det som barn. Han slet med å finne den samme formen som han viste i VM på Santiago Bernabeu, og ble til tross for at han fikk over 100 kamper for Los Blancos ansett som en flopp.

Han driftet rundt i forskjellige klubber lenge, stadig lavere på rangstigen. Bayern München, Everton, Saudi Arabia, Hellas, Brasil…alle trodde gutten som tok hele verden med storm for ti år siden hadde visnet.

Men så dukket han plutselig opp igjen i sommerens Copa America. Nok en gang storspilte han for sitt Colombia, og ble belønnet med prisen for turneringens beste spiller. Og som 10 år tidligere endte prestasjonen med overgang til Madrid.

Det ble ikke Real Madrid denne gangen, men naboklubben Rayo Vallecano. James Rodriguez har fått en kontrakt på ett år med opsjon på ytterligere én sesong til å vise Europa at det fortsatt bor en stor spiller i han. Beholder han formen fra i sommer vil dette utvilsomt være en av sommerens store signeringer fra Rayo Vallecanos side, men det trodde vi om Real Madrid for ti år siden også.

Forrige
Forrige

Har signert sin første spiller

Neste
Neste

F1-førerne rangert