Tilbake på treningsfeltet

viasport

Jadon Sancho og Erik ten Hag har skværet opp!

Historien om Jadon Sancho (24) fortsetter å levere, og har nok en gang tatt en uventet vending. Nå kan det se ut som neste kapittel skal skrives i Manchester United likevel, selv om det så totalt uaktuelt ut for ikke lenge siden.

Den korte oppsummeringen er at Jadon Sancho og Erik ten Hag ikke var helt enige om ting, og Erik ten Hag valgte å ta krangelen offentlig i en av sine pressekonferanser. Sancho svarte på sosiale medier, og ble fratatt alle sine privilegier som førstelagsspiller i klubben. I januar ble han lånt ut til sin gamle klubb Borussia Dortmund, og brått var han tilbake til sitt gamle jeg også på banen.

Jadon Sancho håpet ryktene om Erik ten Hags avgang som manager i Manchester United skulle være sanne, men kjente nok på skuffelsen da det ble annonsert at han får fullføre sin siste sesong i kontrakten. Det betød at en retur til Carrington ikke var mulig, og i stedet for å be agenten booke flybilletter hjem til Manchester ba han agenten se etter en ny klubb å spille fotball i.

Det tok ikke lang tid før Barcelona var på banen og ønsket å hente Sancho på et lån, i følge rapportene. Så kom klubben Sancho startet karrieren i, naborivalen Manchester City, og snuste på mulighetene for en retur fra stjernen som glapp for de i 2017 da Sancho valgte Borussia Dortmund i stedet for å vente på spilletid under Pep.

Nå har altså Erik ten Hag åpnet dørene til treningsfeltet og kantinen igjen, og Jadon Sancho er tilbake i rødt. Han var ikke med til Trondheim for treningskampen mot Rosenborg på Lerkendal, men forventes å bli involvert i senere treningskamper når en større del av førstelagstroppen er tilbake fra ferie.

Samtidig har også Juventus kastet seg inn i jakten på Sanchos tjenester for den kommende sesongen, så vi har neppe hørt det siste i denne sagaen.

Forrige
Forrige

Starten på en ny æra?

Neste
Neste

Gareth Southgate ferdig som engelsk landslagssjef