Tabelltips: Tottenham Hotspur

viasport

Hva kan Ange Postecoglou få til i sin andre sesong?

Han tok Premier League med storm fra start i forrige sesong med sin kompromissløse stil på banen og lune livsvisdom på pressekonferansene. Big Ange ble raskt en favoritt hos både fansen og pressen, og Tottenham ble det laget alle måtte se spille. Det var rett og slett umulig å ikke la seg underholde av fotballen han fikk Spurs til å spille.

Den gode sesongstarten som startet med 8-2-0 på de første ti kampene ble ødelagt av skader, suspensjoner og utilgjengelige spillere. Mot slutten av sesongen var motstanderne mer forberedt på hva som møtte de, og de tapte kampen om fjerdeplassen til Aston Villa.

Det har vært en god del aktivitet på overgangsmarkedet for Tottenham denne sommeren. De har endelig klart å trimme troppen og kvitte seg med spillere som ikke lenger er med i planene, og fått frigjort store poster på lønnsbudsjettet. Det har ikke blitt allverden av overgangssummer inn, men spillerommet er bedre for fremtiden.

Tre unge talenter i Archie Gray, Lucas Bergvall og Wilson Odobert har ankommet. Alle tre forventes å bli mye involvert i førstelaget allerede denne høsten. I tillegg har Tottenham signert den dyreste spilleren av alle klubbene i Premier League i dette vinduet. Dominic Solanke er hentet fra Bournemouth for €64 millioner og skal fylle litt av det gapende hullet som Harry Kane etterlot seg da han dro før forrige sesong.

Spurs har klassespillere i alle ledd. Vicario i mål var til tider en levende vegg, men slet voldsomt med dødballene. Det forventer vi at han har fått orden på til denne sesongen. Romero og van de Ven i midtforsvaret er utvilsomt en kandidat til verdens beste stopperpar. På papiret. De må fortsatt få samarbeidet til å sitte og klare å tette den lekke krana. Tottenham slapp inn mer enn dobbelt så mange mål som erkerival Arsenal forrige sesong.

Dekningen bak en sterk første-11’er er bedre denne sesongen, og det er det som blir nøkkelen. Utfordringen blir den ekstra belastningen Europa League vil gi, men samtidig er dette flere kamper utover høsten til å spille en bredere tropp i form. Ange Postecoglous sterkeste våpen ser ut til å være at han får spillerne til å tro på prosjektet de er en del av. Han har lovet sølvtøy, noe klubben har savnet alt for lenge. Vi tror han kan klare å levere på det løftet, men samtidig er det nettopp dette som kan bli undergangen for denne sesongen også. Hvis det satses for hardt på for mange fronter kan det ende med fiasko i alle.

VIASPORT.COM TABELLTIPS TOTTENHAM HOTSPUR: 3. PLASS

viasport

Status før sesongstart var at ekstremt små marginer skiller lagene fra 3 til 8-9. Vi har valgt å sette Spurs best av utfordrerne denne gangen. Det kompromissløse kan betale seg like gjerne som det straffer seg. Det eneste som er sikkert er at det ikke blir kjedelig å følge med på de neste 38 kampene.

Tottenham avslutter den første runden i årets sesong borte mot Leicester i kveld klokken 21:00. Du kan se kampen direkte på Viaplay.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass: Tottenham Hotspur

  4. plass:

  5. plass: Liverpool

  6. plass: Manchester United

  7. plass: West Ham

  8. plass:

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass: Leicester

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass:

  17. plass: Southampton

  18. plass: Fulham

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Brentford

Neste
Neste

Tabelltips: Leicester