Tabelltips: Brentford

viasport

Kan Thomas Frank holde biene oppe i den største kuben?

Det ble ny Premier League-kontrakt på Brentford etter forrige sesong, men det var ikke med en veldig trygg margin. Tabellen sa til slutt 16. plass, et betydelig tilbakesteg fra 9. plass og øvre halvdel sesongen i forveien.

Det var lov å skylde på at toppscoreren fra de tre foregående sesongene, Ivan Toney, var suspendert i over halve sesongen. Dette ville svekket ethvert lag, kanskje med ett unntak. Manchester City ville vunnet ligaen uten Erling Braut Haaland, men ingen andre lag ville klart en like god tabellposisjon uten sin viktigste spiller.

Også denne sesongen startet uten Ivan Toney på banen. Ikke fordi han var suspendert eller skadet, men fordi han ser ut til å være på vei bort fra klubben. Toney selv har flørtet rundt hele sommeren uten å få napp, men nå er det mye som tyder på at han får viljen sin likevel. Brentford har forlangt en spinnvill overgangssum for Toney som bare har ett år igjen av kontrakten, men vil antagelig fire litt på kravene når de ser at etterspørselen ikke er så stor som de håpet på.

Thomas Frank har klart å beholde stallen sin fra forrige sesong, og har i tillegg fylt på med stortalentet Fabio Carvalho fra Liverpool. Carvalho imponerte veldig for Hull forrige sesong, og det kan godt hende Liverpool vil angre på akkurat dette salget. Om Ivan Toney i tillegg blir værende i klubben, i det minste til januar-vinduet når Igor Thiago kommer tilbake fra skade, så tror vi Brentford kan klatre enda noen plasser på tabellen. Men vi forventer at Toney forsvinner, og derfor blir tipset mer moderat:

VIASPORT.COM TABELLTIPS BRENTFORD: 16. PLASS

viasport

Det blir altså samme plassering som sist. Det er tøffere konkurranse på nedre halvdel denne sesongen enn det var i den forrige, men vi tror likevel Brentford klarer seg greit denne sesongen også. Det var 13 poeng ned til streken sist, og det er god nok margin til at det går bra en gang til.

Brentford overrasket med tre poeng i sesongåpningen mot Crystal Palace. Om de klarer poeng også i neste kamp mot Liverpool på Anfield kan sesongen få den pangstarten som løfter et lag godt opp på øvre halvdel. Hjemme mot Southampton i tredje runde bør også gi poeng, men så kommer det tøffe kamper borte mot City og Spurs. Selvtilliten må være med i de to kampene om de skal ha muligheter.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass: Tottenham Hotspur

  4. plass:

  5. plass: Liverpool

  6. plass: Manchester United

  7. plass: West Ham

  8. plass:

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass: Leicester

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass: Brentford

  17. plass: Southampton

  18. plass: Fulham

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Aston Villa

Neste
Neste

Tabelltips: Tottenham Hotspur