Tabelltips: Wolves

viasport

Kan Jørgen Strand Larsen skyte ulvene til Europa?

De siste sesongene har Wolverhampton Wanderers, best kjent som Wolves, slitt på nedre halvdel av tabellen. Fjorårets 14. plass var faktisk ett steg ned fra 13. plassen året før. Fellesnevneren for disse sesongene er at klubben har manglet målscorere. Ikke siden Raul Jimenez skøt Wolves til to strake 7. plasser i 2018/19 og 2019/20-sesongene har de fått 15 mål fra samme spiller i løpet av en sesong.

Det er utgangspunktet og jobben til Jørgen Strand Larsen. Han er hentet til klubben for å score mål og skyte de inn på øvre halvdel igjen. Det tror vi blir en tøff oppgave, rett og slett fordi laget ikke ser noe sterkere ut enn det var i fjor. Utenom Strand Larsen er det lite som har kommet inn portene i sommer. Tre spennende unggutter i Tommy Doyle, Pedro Lima og Rodrigo Gomes. Doyle var på lån i klubben også forrige sesong, og forventes å få en mer sentral rolle den kommende sesongen.

Ut har det derimot reist mye kvalitet, så laget fremstår tydelig svekket sammenliknet med det laget som avsluttet forrige sesong. Pedro Neto mistet halve sesongen med skader, men noterte seg likevel for 14 målpoeng og vil bli savnet. I tillegg mister de kapteinen sin, Max Kilman. Hans sko blir også en stor utfordring å fylle.

Det er ventet at det vil være mer som skjer rundt Wolves frem mot overgangsvinduet stenger, og det trengs virkelig. Med de tette båndene til superagent Jorge Mendes er alt mulig, så vi utelukker ikke hverken én eller to overganger som vil gi fansen grunn til å håpe på kamp om plassene som kvalifiserer til spill i Europa om et drøyt år.

VIASPORT.COM TABELLTIPS FOR WOLVES: 12. PLASS

Wolves starter sesongen sin med en tur til Emirates for å prøve seg mot Mikel Arteta, Martin Ødegaard og resten av tittel-jagende Arsenal. Du får svimlende 15 ganger pengene tilbake om du spiller på borteseieren der, men selv om oddsen er så høy at den kiler oss litt på haken er det en grunn til at den er så høy. Mulighetene blir nok bedre hjemme på Molineux runden etter når Chelsea kommer på besøk.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass:

  4. plass:

  5. plass:

  6. plass:

  7. plass:

  8. plass:

  9. plass:

  10. plass:

  11. plass:

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass:

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass:

  17. plass:

  18. plass:

  19. plass:

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: West Ham

Neste
Neste

Tabelltips: Ipswich Town