Tabelltips: West Ham

viasport

Har West Ham fått på plass det som manglet?

Laget som er umulig å spå og som veksler mellom å kjempe om Europa og å unngå nedrykk. De siste ligaplasseringene til West Ham har vært 16-6-7-14-9, og inneholder også en seier i Europa Conference League. Dette sier det meste om den schizofrene personligheten til London-klubben.

Denne sesongen er det mye nytt på London Stadium. David Moyes er byttet ut med Julen Lopetegui, og flere nye spillere har blitt hentet inn. Den korte versjonen er at West Ham ser ut som en mye sterkere versjon av seg selv.

Det største problemet til West Ham har i flere år vært mangelen på en skikkelig målscorer. Det er noen sesonger siden Michail Antonio var på sitt beste, og det samme kan sies om Danny Ings. Jarrod Bowen har blitt toppscorer i to av de tre siste sesongene, men han er ingen nummer 9. Men Niclas Füllkrug er det, og han er en av spillerne Lopetegui har hentet inn denne sommeren. Den tyske spissen leverte 26 målpoeng for Borussia Dortmund forrige sesong, og han banket inn mål for Werder Bremen i sesongene i forkant. Om han kan gjøre det for West Ham også er kanskje den manglende brikken til puslespillet på plass.

I tillegg til dette har West Ham hentet inn Aaron Wan-Bissaka, Max Kilman og Jean-Clair Todibo som vil forsterke forsvaret betraktelig, og skaffet seg mer bredde fremover på banen med Crysencio Summerville fra Leeds og det brasilianske tenåringstalentet Luis Guilherme. Guido Rodriguez er hentet gratis fra Real Betis for å stabilisere midtbanen, og er enda en spennende signering.

VIASPORT.COM TABELLTIPS FOR WEST HAM: 7. PLASS

viasport

I tillegg slipper West Ham de ekstra kampene fra spill i Europa for første gang på noen sesonger, og dette kan gi etterlengtet hvile til troppen og mer overskudd og fokus på ligakampene, særlig mot slutten av sesongen. Summen av et mindre tettpakket kampprogram og sterke signeringer tror vi blir at West Ham løfter seg flere hakk og virkelig ypper seg mot de beste. De blander seg inn i den meget tette gruppen som kjemper om alt fra den viktige 4. plassen og helt ned til midten av tabellen.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass:

  4. plass:

  5. plass:

  6. plass:

  7. plass: West Ham

  8. plass:

  9. plass:

  10. plass:

  11. plass:

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass:

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass:

  17. plass:

  18. plass:

  19. plass:

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Southampton

Neste
Neste

Tabelltips: Wolves