Tabelltips: Nottingham Forest

viasport

Det kan bli en tung vakt for skogvokterne denne sesongen.

Det ble 17. plass forrige sesong, plassen rett over nedrykk. Det var til slutt seks poengs margin ned til streken, men spøkelset hang rundt på City Ground veldig lenge før de klarte å jage det bort. Det spørs det om de klarer denne gangen.

På overgangsmarkedet har det vært rolig til Forest å være. Klubben har virkelig hatt svingdør både inn og ut i flere år, men denne sommeren har det vært mer edruelig. Selv om de har betalt smått utrolige €40 millioner for Elliot Anderson fra Newcastle. Anderson har under 1500 spilleminutter i ligaen de to siste sesongene og hadde en antatt markedsverdi på godt under halvparten av hva Forest betalte. Det gjenstår selvsagt å se om det er en pus i handleposen, eller om det er en ny Steve Stone som kommer til å løfte laget i mange år fremover.

VIASPORT.COM TABELLTIPS NOTTINGHAM FOREST: 19. PLASS

viasport

Nuno Espirito Santo kom inn til jul i fjor, og klarte å fornye kontrakten i Premier League. Spørsmålet er om han har flere triks i ermet for den kommende sesongen, for de kommer han til å trenge. Det er godt mulig det blir et bytte i managerstolen før sesongen er over.

Det er ganske spesielt, men det som faktisk kan redde sesongen til Nottingham Forest er at lagene rundt de blir fratatt poeng for økonomisk rot. Noe de dessverre kjenner godt til selv også, de fikk fratrekk så sent som forrige sesong. Slik har det altså blitt, det er regnskapsførerne og advokatene som avgjør hvem som vinner og rykker ned fra Premier League i like stor grad som spillerne på banen.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass:

  4. plass:

  5. plass: Liverpool

  6. plass:

  7. plass: West Ham

  8. plass:

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass:

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass:

  17. plass: Southampton

  18. plass:

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Fulham

Neste
Neste

Tabelltips: Liverpool