Tabelltips: Fulham

viasport

Er dette slutten på prosjektet til Marco Silva som sender Fulham tilbake i heisen?

Han har fått mye ut av relativt lite de siste årene Marco Silva, og han kjenner byrden av å være et stykke ned på rangeringsstigen på troppen. De mistet Alekandar Mitrovic før forrige sesong, og mange trodde det skulle bli nådestøtet som skulle sende Fulham tilbake til Championship nok en gang. Fulham er ett av de mest aktive heislagene i nyere tid, og forrige sesong var første gang de spilte i samme divisjon som sesongen før siden 2017/18-sesongen.

Ikke bare unngikk Fulham nedrykk, de endte sesongen på en meget solid 13. plass. Men nå gjentar historien seg når Joao Palhinha har forsvunnet til Bayern München. Palhinha var en mye viktigere spiller for Fulham enn hva Mitrovic var, og det sier ganske mye.

Emile Smith-Rowe er hentet inn fra Arsenal for den største overgangssummen Fulham noen gang har betalt. Ryan Sessegnon er tilbake på Craven Cottage. Begge er spillere som har ferdighetene til å løfte laget betraktelig, men begge to er også ekstremt skadeutsatt og har knapt spilt fotball på flere sesonger. Usikkerheten er mildt sagt enorm.

Den er så stor at vi tror det blir en retur til Championship. Igjen. Det er for mye som må klaffe for at Fulham skal fungere denne sesongen, og hele byggverket til Marco Silva er alt for skjørt til at det skal kunne holde. Fulham vil garantert vise glimt av hva som bor i dette laget i enkelte kamper, men sesongen blir for lang. Det blir tabellen også.

VIASPORT.COM TABELLTIPS FULHAM: 18. PLASS

viasport

Fulham åpner årets Premier League-sesong allerede i kveld når de reiser til Old Trafford for å møte Manchester United. Avspark er klokken 21:00 norsk tid, og du kan se kampen direkte med norske kommentatorer på Viaplay.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass:

  4. plass:

  5. plass: Liverpool

  6. plass:

  7. plass: West Ham

  8. plass:

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass:

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass:

  17. plass: Southampton

  18. plass: Fulham

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Manchester United

Neste
Neste

Tabelltips: Nottingham Forest