Tabelltips: Newcastle

viasport

Et normalt år blir et godt år for Newcastle!

Forrige sesong ble tøff. Etter en sterk fjerdeplass året før ble det kamp på to fronter med Champions League i tillegg til hjemlig liga og cuper. Det kan være en utfordring i seg selv, men legg til at Eddie Howe måtte klare seg uten store deler av lagets ryggrad hele sesongen så skulle det bare mangle at det ble en nedtur sammenliknet med forventningene. En 7. plass er heller imponerende med tanke på forutsetningene mer enn det var skuffende.

Det er derfor vi har troen på Newcastle denne sesongen. Ta bort skaden på Nick Pope og gi Newcastle tilbake førstekeeperen. Gi de tilbake Sven Botman til å dominerere midtforsvaret og midtbanedirigent Sandro Tonali. Alle tre var utilgjengelige nesten hele forrige sesong, i tillegg til enormt mange andre skader.

I tillegg skal ikke Newcastle spille i Europa denne sesongen. De får mer tid til hvile og mer tid på treningsfeltet. Veldig mange av de sentrale spillerne til Newcastle hadde også sommmeren fri der andre var opptatt med EM eller Copa America. Stallen er i stor grad den samme, bare med tilleggene av de utilgjengelige spillerne. Alexander Isak var til tross for et svakere lag bak seg glohet forrige sesong, og med enda bedre backup kan han skyte Newcastle inn i en gullkamp denne sesongen.

VIASPORT.COM TABELLTIPS NEWCASTLE: 4. PLASS

viasport

Eddie Howe har prestert godt lenge nå, og vil være en ettertraktet manager for flere. Han var sterkt koblet til England-jobben, og det kan fortsatt være han får tilbudet derfra. Hvis han blir værende i Newcastle er dette året han må ta det neste steget for å etablere klubben side om side med de som vil kunne komme for å hente han.

Det samme gjelder også for spillerne til Newcastle. Bruno Guimares har vært en jaktet mann denne sommeren, men ser ut til å bli værende på St. James’ Park. Han blir viktig for å oppnå målene denne sesongen. Tino Livramento står klar for å erstatte Kieran Trippier som også har vært koblet bort. Newcastle har rett og slett en spillerstall som ser godt bygget ut, og vil med en helt normal sesong slå de aller fleste.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass: Tottenham Hotspur

  4. plass: Newcastle

  5. plass: Liverpool

  6. plass: Manchester United

  7. plass: West Ham

  8. plass: Aston Villa

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass: Leicester

  14. plass: Bournemouth

  15. plass:

  16. plass: Brentford

  17. plass: Southampton

  18. plass: Fulham

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Brighton

Neste
Neste

Tabelltips: Bournemouth