Tabelltips: Brighton

viasport

Hvor stor er arven etter De Zerbi?

Arv går vanligvis ned en generasjon. Slik er det også i Brighton, som har ansatt den yngste manageren Premier League har sett noen gang. Fabian Hürzeler er bare 31 år gammel, og dermed yngre enn veldig mange av spillerne som skal på banen i kampene han leder. Fem av spillerne på hans eget lag er eldre, og superveteran James Milner er hele syv år eldre enn manageren.

Det trenger ikke bli noe problem, men skulle det butte på banen er det ikke sikkert en ung og uerfaren manager får den respekten en manager trenger. I tillegg vil han ikke ha med seg den samme erfaringen som sine kolleger når det gjelder å ha opplevd liknende situasjoner mange ganger tidligere. Og situasjoner blir det i hopetall. Likevel, Fabian Hürzeler har imponert så langt i sin korte karriere, og det er godt mulig han vil fortsette å imponere også i Brighton!

Brighton har tross alt en meget god historikk med å få frem yngre talenter og fylle tomrommet etter stjerner som forsvinner. Det er få lag som har mistet flere førstelagsspillere de siste sesongene, men likevel finner Brighton alltid nye spillere som tar steget opp.

Det har vært en travel sommer på overgangsmarkedet for Brighton, som har brukt to milliarder kroner på nye spillere. Det er ingen flashy navn og etablerte superstjerner, men igjen, med klubbens historikk til å finne stadig nye stjerner for hver gang større klubber kommer og henter de beste har vi troen på at det finnes noen skikkelige diamanter i gjengen som har ankommet denne sommeren også.

VIASPORT.COM TABELLTIPS BRIGHTON: 15. PLASS

viasport

Brighton åpnet sesongen meget sterkt med en 3-0 seier borte mot Everton. Det var godt nok til å lede Premier League etter første serierunde, og det er heller ingen umulighet at de blir værende der en runde til. Hjemmekamp mot Manchester United er neste oppgave, og den blir selvsafgt meget tøff men langt fra umulig.

Deretter venter Arsenal borte, før mer overkommelig motstand i både Ipswich og Nottingham Forest hjemme. Det kan altså bli en god seriestart på Brighton i år, men vi tror sesongen blir for lang og tøff for en ung manager som har tatt steget inn på verdens største scene.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass: Tottenham Hotspur

  4. plass: Newcastle

  5. plass: Liverpool

  6. plass: Manchester United

  7. plass: West Ham

  8. plass: Aston Villa

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass: Leicester

  14. plass: Bournemouth

  15. plass: Brighton

  16. plass: Brentford

  17. plass: Southampton

  18. plass: Fulham

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Crystal Palace

Neste
Neste

Tabelltips: Newcastle