Tabelltips: Everton

viasport

Sean Dyche-maskineriet maler videre, men hva holder det til?

Forrige sesong ble totalt overskygget av poengtrekk og regningen for økonomisk rot. Everton endte til slutt med åtte minuspoeng, og fikk dermed bare beholde 40 av poengene de vant ute på banen. Uten poengtrekk ville Everton endt med like mange poeng som Brighton på 11. plass, noe som gikk litt under radaren for de fleste tror vi.

Troppen til Everton oser ikke akkurat av øvre halvdel i Premier League, det må det være lov å si. Samtidig er dette noe som passer Sean Dyche som hånd i hanske. Det skal ikke være veldig flott og prangende i Dyche-fotballen. Hardt arbeid får jobben gjort.

Den spilleren med høyest markedsverdi i Everton per i dag er med god margin Jarrad Branthwaite, og det sier en hel del om tilstanden til troppen. I tillegg er det mye usikkerhet rundt nettopp Branthwaite med flere klubber som har forsøkt å lokke han bort denne sommeren. Foreløpig uten hell, og sånn må det neste forbli om Everton skal få en sesong de kan si seg fornøyde med tror vi.

VIASPORT.COM TABELLTIPS EVERTON: 11. PLASS

viasport

Andre Onana er solgt. Det tror vi kan vise seg å være et meget smart trekk, ettersom tallene viser at han kanskje ikke passet helt inn i systemet til Sean Dyche. Everton tapte langt flere kamper med Onana på banen enn uten forrige sesong, så å cashe inn €60 millioner på han var det riktige å gjøre.

Det største problemet som må løses er å score mange flere mål. Dette gjelder for mange klubber, men Everton skøt virkelig med løskrutt forrige sesong. De scoret smått utrolige 22 mål fra åpent spill i løpet av hele sesongen! Bare én scoring kom på en kontring. Dette her må bedres betraktelig. Bakover er Everton solide, men fremover må flere spillere stå frem. Dominik Calvert-Lewin må snart levere en full sesong, og klarer han det bør Everton ha resten av bitene som trengs for et puslespill som har midt på tabellen som bilde.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass:

  4. plass:

  5. plass:

  6. plass:

  7. plass: West Ham

  8. plass:

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass:

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass:

  17. plass: Southampton

  18. plass:

  19. plass:

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Liverpool

Neste
Neste

Tabelltips: Chelsea