Tabelltips: Crystal Palace

viasport

Oliver Glasner tar Palace til nye høyder denne sesongen!

Trygt på nedre halvdel. Det er en setning som motsier seg selv, men som likevel treffer blinken når det gjelder akkurat Crystal Palace. De pleier ikke være i veldig stor fare for å rykke ned, men har heller aldri vært i nærheten av å utfordre inn mot øvre halvdel av tabellen. Det har blitt sagt lenge at Palace er gode helt til de sikrer de 40 poengene som kreves for å overleve, så tar de ferie.

Slik blir det ikke denne sesongen tror vi. Oliver Glasner traff bakken i full spurt da han ankom Selhurst Park i vinter, og viste at han har alle planer om å gjøre Crystal Palace til et lag å regne med denne sesongen. Han har mistet Michael Olise, men har foreløpig klart å beholde andre nøkkelspillere som Eberechi Eze, Adan Wharton og Marc Guehi. Forblir det sånn tror vi Glasner gjør Crystal Palace til laget som er “best av resten”. Altså første lag utenfor den gruppen fra 3.-9. plass som er veldig tett. Og vi blir heller ikke overrasket om det blir en plass eller to høyere enn tipset, fordi det tradisjonelt sett er minst ett lag som får en elendig sesong av de antatt beste.

VIASPORT.COM TABELLTIPS CRYSTAL PALACE: 10. PLASS

viasport

Noen ganske sære funfacts om Crystal Palace og Premier League passer fint inn her. For dette blir klubbens 16. sesong i Premier League, og de har aldri klart å bli bedre enn nummer 10. Det har skjedd to ganger, i 2014/15-sesongen og forrige sesong. Det er øvre halvdel, såvidt det er. Crystal Palace har aldri klart å oppnå 50 poeng i én og samme sesong. Det tror vi skjer i år.

Mye ligger altså til rette for at Oliver Glasner skal gi Palace-fansen noe å kose seg med denne sesongen. Men det startet tungt med tap borte for Brentford i sesongåpningen. Neste kamp er første hjemme på Selhurst, og det er byrival West Ham som kommer på besøk. Deretter venter et nytt London-derby borte mot Chelsea, før nyopprykkede Leicester kommer. Absolutt en overkommelig sesongstart, men de har ikke råd til så mange flere smultringer om de skal levere den beste sesongen i klubbens historie.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass: Tottenham Hotspur

  4. plass: Newcastle

  5. plass: Liverpool

  6. plass: Manchester United

  7. plass: West Ham

  8. plass: Aston Villa

  9. plass: Chelsea

  10. plass: Crystal Palace

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass: Leicester

  14. plass: Bournemouth

  15. plass: Brighton

  16. plass: Brentford

  17. plass: Southampton

  18. plass: Fulham

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Manchester City

Neste
Neste

Tabelltips: Brighton