Tabelltips: Aston Villa

viasport

Kan Unai Emery løfte Villa enda et hakk?

Det har vært en eneste lang opptur siden Unai Emery kom til Villa Park for halvannen sesong siden. Kan det fortsette enda en sesong nå som han får Champions League å tenke på i tillegg til den tøffe jobben med å følge opp fjoråret?

Vi tror ikke det. Det er så ekstremt tett mellom lagene på øvre halvdel at den ekstra belastningen Champions League vil gi er nok til at Villa vil miste noen poeng her og der, og mer skal ikke til før tabellposisjonen blir flere hakk dårligere. Men siden det er så tett som det er kan vi fint bomme helt her og Villa kan ende på 3. plass. En tidlig exit fra Champions League kan være forskjellen, blant flere mulige årsaker.

Aston Villa har fornyet stallen ganske betydelig denne sommeren. Moussa Diaby og Douglas Luiz har forsvunnet til nye klubber for hefige overgangssummer, og de pengene har blitt investert i flere nye fjes. Amadou Onana fra Everton er den dyreste spilleren Aston Villa har kjøpt noen gang. Ian Maatsen kostet også sine millioner. Langt billigere var fjorårssesongen store comeback-spiller Ross Barkley. Om han leverer på samme nivå som han gjorde for Luton vil det være sommerens soleklart beste signering om vi regner inn prisen. Vi må også nevne supertalentet Jaden Philogene. Han kan fint bli en av sesongens store kometer, og den store forskjellen på å kjempe om topp 4 eller romle litt lenger ned mot midten som vi har satt opp.

VIASPORT.COM TABELLTIPS ASTON VILLA: 8. PLASS

viasport

Klaffer de nye signeringene kan dette bli en meget hyggelig sesong. Det skal sies at Aston Villa er laget vi føler er mest feilplassert på tabelltipset. I tiden etter tabellen ble satt opp har vi fått mer tro på Villa den kommende sesongen, men plassene over Villa på tabellen er allerede tatt så det er for sent å angre nå. Vi står ved tipset, og veier opp med å tro at Emery leder Villa til et aldri så lite eventyr i Champions League med minst en kvartfinale.

Men skal Aston Villa fortsette oppturen må Ollie Watkins også fortsette den fantastiske formen han har vist de siste sesongene. Aston Villa har aldri hatt en spiss som har scoret 20 mål i Premier League på én sesong, og det må skje denne gangen om vi skal ta feil.

VIASPORT.COM TABELLTIPSET SÅ LANGT:

  1. plass:

  2. plass:

  3. plass: Tottenham Hotspur

  4. plass:

  5. plass: Liverpool

  6. plass: Manchester United

  7. plass: West Ham

  8. plass: Aston Villa

  9. plass: Chelsea

  10. plass:

  11. plass: Everton

  12. plass: Wolverhampton Wanderers

  13. plass: Leicester

  14. plass:

  15. plass:

  16. plass: Brentford

  17. plass: Southampton

  18. plass: Fulham

  19. plass: Nottingham Forest

  20. plass: Ipswich Town

Forrige
Forrige

Tabelltips: Bournemouth

Neste
Neste

Tabelltips: Brentford