Sesong 6 av Drive to Survive kommer

viasport

Netflix har nå kunngjort den offisielle lanseringsdatoen for den svært etterlengtede sjette sesongen av den populære serien sin, Drive to Survive. Serien er satt til å ha premiere den 23. februar, og den lover å gi en grundig titt på 2023-sesongen i Formel 1. 

  

I den kommende sesongen vil Drive to Survive utforske den bemerkelsesverdige mesterskapsløpet til Max Verstappen og Red Bull Racing, som satte rekorder i Formel 1-verdenen. I tillegg vil serien utforske ulike historier fra 2023-sesongen, inkludert øyeblikkene av ære for lag som Aston Martin og McLaren, Mercedes' vedvarende jakt etter seier, og Daniel Ricciardos tilbakekomst til sporten med AlphaTauri. 

  

Valget av 23. februar som lanseringsdato er betydningsfull, da det sammenfaller med den siste dagen av pre-sesongtestingen i Bahrain. Dette tidspunktet legger grunnlaget for starten på Formel 1-sesongen 2024, som begynner en uke senere på samme sted. 

  

Siden debuten i 2019 har Drive to Survive spilt en avgjørende rolle i å øke interessen for Formel 1, spesielt blant en yngre og mer mangfoldig målgruppe, med en merkbar innvirkning i USA. 

  

Selv om Formel 1-sesongen 2023 kanskje ikke har vært like dramatisk som tidligere år, mener skaperen av serien, Gay-Rees, at det fortsatt er mange spennende historier å fortelle innenfor Formel 1-verdenen. I et nylig intervju på F1.com delte han tankene sine om showets suksess og evnen til å tiltrekke en ny generasjon fans til sporten. 

  

"Vi har alle sett statistikkene om den skiftende, yngre demografien, og det er tøft for en stor organisasjon å opprettholde sin posisjon i et overfylt marked", forklarte Gay-Rees. "Å bringe en så stor ny målgruppe til en sport som fortjente anerkjennelse, er utrolig tilfredsstillende. Det faktum at det ikke var en engangsforeteelse, men heller en jevn vekst med hver sesong, er en virkelig ære. Vi elsker å lage showet, til tross for utfordringene det innebærer, og vi er forpliktet til å fortsette det." 

  

Drive to Survive møtte innledende motstand fra noen Formel 1-lag, spesielt Ferrari og Mercedes, men har siden fått samarbeid fra alle 10 lagene. Den femte sesongen av serien, som dekket 2022-sesongen, ble rost for en mer balansert tilnærming, der bruken av ut av kontekst hentede fragmenter og sitater for dramatisk effekt ble tonet ned. 

Forrige
Forrige

Hvem er Manchester Uniteds nye eier?

Neste
Neste

Blir spillere bedre etter de forlater Manchester City?