Liverpool slites fra innsiden

Viasport

Liverpools sesong har gått fra jakten på The Quadruple til å smuldre under føttene deres på få uker, og de interne stridighetene kommer til overflaten.

I en oppsiktsvekkende hendelse under Liverpools nylige Premier League-kamp mot West Ham, ble Liverpool-spissen Mohamed Salah og manager Jurgen Klopp sett i en spent utveksling på sidelinjen. Hendelsen fant sted på The London Stadium, der kampen endte 2-2, noe som ytterligere kompliserte Liverpools allerede usikre tittelambisjoner.

Salah, som hadde blitt utelatt fra startoppstillingen etter at hans opptreden i den foregående kampen mot Everton trakk kritikk, var i ferd med å gå inn i kampen som innbytter i det 79. minutt. Det var da Klopp nærmet seg Salah etter en misbrukt sjanse av West Ham. Diskusjonen eskalerte raskt, og førte til et øyeblikk hvor lagkameratene Joe Gomez og Darwin Nunez grep inn, og ledet Salah bort fra Klopp.

Den egyptiske spissen, synlig opprørt over utvekslingen, passerte senere gjennom den blandede sonen etter kampen, hvor han avviste å snakke med pressen, men bemerket, "hvis jeg snakker i dag vil det bli brann." Klopp, da spurt om hendelsen, holdt detaljene private, men bekreftet at de hadde snakket i garderoben og ansett saken som løst. "Det er mitt inntrykk, ja," uttalte Klopp under en pressekonferanse, noe som antyder en avslutning på disputten.

Denne scenen ble fanget på et vidvinkelbilde som viste Salah nølende med å håndhilse på Klopp før deres verbale utveksling. Sekvensen ble avsluttet med at Klopp omfavnet både Nunez og Gomez, rett før en annen konfrontasjon med Salah ble fanget på kamera.

viasport

Jamie Carragher, en tidligere Liverpool-spiller og nåværende ekspert, kommenterte situasjonen og antydet at Klopps misnøye kunne stamme fra at Salah ikke var klar til å gå inn på banen raskt. Carragher uttrykte sine synspunkter på sosiale medier-plattformen X, og understreket behovet for å unngå å ta sider da begge personer er ansett som Liverpool-legender. Han bemerket også Salahs åpenbare frustrasjon over ikke å spille, noe som førte til en øyeblikkelig motvilje mot å engasjere seg varmt med Klopp. "Mo var dum med kommentaren sin i den blandede sonen, men la oss la dem ordne opp og nyte de siste ukene sammen. De har vært en massiv hjelp for hverandre i alt som er oppnådd i klubben!" postet Carragher.

Videre kommenterte Jamie Redknapp fra Sky Sports situasjonen og bemerket at det virket uvanlig for både Klopp og Salah. "Det føltes litt uvanlig for begge. Jurgen Klopp pleier ikke å falle ut med sine egne spillere, Mohamed Salah er åpenbart frustrert fordi han ikke starter kampen og det var noen få valgte ord mellom dem," forklarte Redknapp. Han antydet også at Salahs tid i Liverpool kan være nær ved å ta slutt, spesielt med hans kontrakt som nærmer seg slutten og sommervinduet i anmarsj.

Ettersom Liverpool fortsetter å slite i ligaen, etter å ha sikret bare én seier i sine siste fem kamper, øker presset. Laget ligger nå etter Manchester City og Arsenal i tittelkampen. Klopp uttrykte sin frustrasjon og behovet for å samle troppene, "Jeg er ikke i humør til å snakke om det for å være ærlig eller se på det i det hele tatt," fortalte han TNT. "Vi måtte vinne her, vi visste det, og vi gjorde ikke det, og nå har vi litt mer tid mellom nå og neste kamp. Vi prøver å få guttene klare igjen, og vi vil gå på igjen."

Forrige
Forrige

Tottenhams grep for å stilne Arsenal-jubelen

Neste
Neste

Red Bulls største stjerne forlater laget