Klar for Premier League

viasport

Federico Chiesa går fra Juventus til toppklubb i Premier League!

Det tok tid, men når Liverpool endelig fant ut hvor de hadde lagt kodebrikken for å få tilgang på handlekontoen ble den flittig brukt! I går ble det klart at Arne Slot fikk sin første signering som Liverpool-manager. En noe overraskende signering, men definitivt en spennende signering!

Under et døgn senere er neste signering klar, og denne gangen er det den italienske landslagsspilleren Federico Chiesa som hentes inn fra Juventus for en meget hyggelig pris!

€13 millioner for en 26 år gammel spiller med over 50 landskamper for Italia må sies å være et røverkjøp. Prisen kan stige om fastsatte klausuler innfris, men i alle tilfeller ser dette ut som en meget god handel for Liverpools del.

Chiesa har blitt koblet til Premier League flere ganger de siste par sesongene. Nå som han bare hadde én sesong igjen på kontrakten sin med Juventus fant de åpenbart ut at tiden var inne for å få litt betalt for han.

Det blir spennende å se hvordan Federico Chiesa passer inn i Premier League, men med såpass mye erfaring fra internasjonal fotball med både landslag og Champions League bak seg bør det ha alle muligheter til å gå fint. Det er en større utfordring å trives i Liverpool for en italiener. Listen over italienske spillere som virkelig lykkes utenfor Serie A er overraskende kort. Likevel er det ingen tvil om at Chiesa selv gleder seg.

Forrige
Forrige

Verdens dyreste sendes på lån

Neste
Neste

Fikk sparken - erstattes av Haugers teamkamerat