- Jeg elsker Newcastle!

viasport

Den svenske spissen har virkelig funnet scoringsformen, og avfeier ryktene om at han skal være på vei bort fra klubben.

Alexander Isak, den feirede spissen for Newcastle United, har åpent uttrykt sin lojalitet til klubben, og dermed lagt de omsvermende ryktene til hvile angående hans fremtid og en mulig avgang. Midt i spekulasjoner om en mulig sommerovergang til Arsenal, en klubb som sikter mot tittelen, har Isak bekreftet sin tilfredshet og følelse av tilhørighet hos Newcastle, og uttrykker et ønske om å fortsette reisen med laget. I en uttalelse som viser hans forpliktelse, delte Isak følgende:

– Selvfølgelig vil jeg være her i fremtiden. Jeg kom hit for prosjektet. Jeg elsker absolutt å spille her, jeg føler meg virkelig hjemme. Jeg ønsker å avslutte denne sesongen på en god måte for meg og laget.

Isaks erklæring kommer i en avgjørende tid for Newcastle United, spesielt etter hans imponerende prestasjon denne sesongen, markert med hans 15. mål i Premier League i en 1-1 kamp mot Everton, som også var hans femte påfølgende hjemmekamp med scoring. Hans avgjørende rolle i laget understrekes av Newcastles nåværende press for en plass i europeisk fotball neste sesong, midt i en pågående skadekrise.

viasport

Eddie Howe, Newcastles hovedtrener, uttrykte et ønske om at Isaks fremtid forblir tett knyttet til klubben. Han roste Isaks voksende selvtillit og spill på høyt nivå, og uttalte: "Han har kommet til oss i en veldig god tid i karrieren hans hvor vi kan hjelpe ham, utvikle hans talenter og gi ham en plattform for å vise hvor god han er. Han bygger selvtillit hele tiden. Han er en spiller på høyt nivå, og vi er glade for å ha ham hos oss." Howe understreket videre viktigheten av å beholde topp talent for å oppnå lagets ambisjoner, selv om han påpekte usikkerhetene som det eksisterende regelverket medfører.

Ettersom Newcastle United forbereder seg til deres kommende kamp mot Fulham på lørdag, kan laget og fansen ta komfort i Isaks forpliktelse. Hans beslutning om å bli er en betydelig oppmuntring for klubben, og bekrefter hans kjærlighet for Newcastle og hans ivrighet til å bidra til suksessen. I en periode rik på spekulasjoner, tilbyr Isaks klare holdning stabilitet og håp, og signaliserer hans beredskap til å være en sentral figur i Newcastles streben etter utmerkelse og prestasjon på fotballscenen.

Forrige
Forrige

Ingen vinner lenger på bortebane

Neste
Neste

– Vi kan legge press på Red Bull