Frontrekka for Dennis Hauger lørdag!

viasport

Dennis Hauger starter på første rekke i lørdagens sprintløp på Spa Francorchamps!

Kvalifiseringen i Formel 2 ble ikke like kaotisk som den ble for Martinius Stenshorne og resten av førerne i Formel 3, men det som skjedde der påvirket nok flere av teamenes beslutninger, inkludert MP og Dennis Hauger.

I den første delen av kvalifiseringen var Dennis Hauger blant de siste som satte sin raskeste tid, og han lå på syvendeplass før alle skulle ut for et nytt forsøk. Det var her erfaringene fra Formel 3-kvalifiseringen spilte inn, for MP Motorsport tok ingen sjanser og sendte ut Dennis Hauger først av samtlige biler for å sikre at han skulle få fri bane og ingen hindringer for å sette en best mulig runde.

Og Dennis Hauger leverte på den bestillingen og satte en foreløpig bestetid da han krysset linjen, men dessverre for Haugers del er det en velkjent sak at banen blir raskere for hver bil som kjører på den, og det tok ikke lang tid før nordmannen var dyttet helt ned til en 9. plass på resultatlisten.

Der ble han værende også etter at siste bil hadde krysset målstreken. Det betyr at han starter søndagens hovedløp fra nettopp 9. startspor, men det betyr også at han starter lørdagens sprintløp fra andre startspor, på den fremste rekken! I Formel 2 snur de nemlig de ti beste fra kvalifiseringen til sprintløpet, og Dennis Hauger har derfor et meget godt utgangspunkt for å sikre seg sin andre seier denne sesongen.

Topp 10 kvalifisering Formel 2

  1. Paul Aron, 1:56,959

  2. Gabriel Bortoleto, +0,168

  3. Isack Hadjar, +0,282

  4. Jack Crawford, +0,423

  5. Andrea Kimi Antonelli, +0,438

  6. Zane Maloney, +0,547

  7. Franco Colapinto, +0,724

  8. Richard Verschoor, +0,789

  9. Dennis Hauger, +0,815

  10. Zack O’Sullivan, +0,823

Det betyr at alle de syv som ligger foran Dennis Hauger i sammendraget starter foran han i det viktigste hovedløpet hvor de største poengene deles ut. Det gjør det enda viktigere å få med seg en toppresultat fra sprintløpet lørdag.

Forrige
Forrige

Sainz har signert for neste sesong

Neste
Neste

Nok en feilslått kvalifisering for Stenshorne