Ferdig etter sesongen

viasport

Er Kevin Magnussen ferdig i Formel 1?

I oppladningen til Ungarn Grand Prix slapp Haas nyheten om at deres danske fører Kevin Magnusssen ikke vil få sin kontrakt forlenget, og at han dermed vil forlate teamet etter sesongen er avsluttet.

Dermed må Viasport.com notere sin første bom på våre tips for hvordan griden i 2025 vil komme til å se ut. Vi trodde Haas ville gå for å beholde Magnussen på grunn av kontinuitet i laget, ettersom de har brent seg på mangelen av dette før. Der tok vi feil. Vi traff riktignok på at Ollie Bearman skulle få det andre setet i Haas.

At Magnussen nå avslutter sitt samarbeid med Haas for andre gang vil også føre til at vi ganske sikkert bommer på minst ett tips til. En av de ledige førerne vil mest sannsynlig ende opp i det nå ledige Haas-setet, og vi tror dette blir Esteban Ocon, som vi tippet til Mercedes. Ocon vil være en tydelig oppgradering fra Kevin Magnussen, og vil samtidig komme inn med den nødvendige rutinen. Spørsmålet er hvor god stemningen i laget blir etterhvert.

Skulle vi få rett i den spådommen vil neste følgefeil bli en annen fører til Mercedes. Der har også forutsetningene endret seg drastisk de siste ukene, ettersom Toto Wolff har fått orden på teamet sitt. Eller rettere sagt, James Allison har fått sine design installert på bilen. Nå har Mercedes mer å lokke med enn hva det så ut for i våres, og dette kan endre hele kabalen. Carlos Sainz er for eksempel tilbake på menyen for alvor.

Men før vi får alle svarene skal det kjøres nytt løp i Formel 1, og det skjer på Hungaroring utenfor Budapest i Ungarn søndag klokken 15:00 norsk tid!

Forrige
Forrige

Tidenes mestvinnende fotballspiller

Neste
Neste

Hjelmer malt i vinnerfarger