Erstattes av Premier League-flopp

viasport

Alexander Sørloth rakk knapt ut av portene på Estadio El Madrigal før erstatteren var på plass.

Det har vært en sommer med mye rykter rundt Alexander Sørloth, hvor han har blitt linket til flere store klubber og en mulig retur til Premier League. Nå er fremtiden til trønderen bestemt, og han endte opp i den største klubben av alle som var koblet til han, nemlig Atletico Madrid.

Sørloth var nær ved å bli toppscorer i La Liga forrige sesong, og blir nå værende i spansk fotball hvor han åpenbart passer godt inn. Atletico Madrid skal være noen knepp opp på stigen i forhold til Villareal, og det burde være mulig for Sørloth å få enda bedre service fra sine medspillere neste sesong.

Villareal på sin side har valgt å signere en spiller som i likhet med Alexander Sørloth har forsøkt seg i Premier League uten særlig hell. Nicolas Pepe ble hentet til Arsenal for €80 millioner sommeren 2019, men klarte aldri å leve opp til den svimlende høye prislappen, til tross for flere sesonger med mye spilletid.

Etter tre sesonger i Arsenal ble Pepe sendt på utlån til Nice i Ligue 1 uten at det hjalp nevneverdig på formen. Forrige sommer gikk han gratis til tyrkiske Trabzonspor, men heller ikke der ble det noe stor suksess, og de fristilte han fra kontrakten etter sesongslutt.

Nå har altså Villareal valgt å ta sjansen på angriperen med 46 landskamper for Elfenbenskysten. Det er neppe mange som forventer at han skal klare å matche Alexander Sørloths 23 ligamål fra forrige sesong, men så var det heller ingen som forventet såpass mange scoringer fra nordmannen før sesongstart i fjor sommer.

Forrige
Forrige

Krever en halv milliard for benkesliter

Neste
Neste

Vil være med på vinnerfesten