Vil være med på vinnerfesten

viasport

Den skadeforfulgte spilleren er sulten på flere troféer!

Joel Matip har vunnet alt som kan vinnes med Liverpool, men han er ikke mett av den grunn. Til tross for å ha mistet veldig mye av sin tid i Liverpool til skader var det aldri noe tema å legge skoene på hyllen for 32-åringen da Liverpool valgte å ikke beholde han da kontrakten hans gikk ut denne sommeren.

Tyske Matip ønsker å reise tilbake til hjemlandet, men det er ikke gamleklubben Schalke 04 som er øverst på ønskelisten selv om de sårt kunne hatt bruk for rutinen til Matip der de sliter i 2. Bundesliga.

Matip sikter høyere. Mye høyere. Han har et sterkt ønske om å få spille for Bayer Leverkusen under den tidligere Liverpool-legenden Xabi Alonso den kommende sesongen. Leverkusen vant Bundesliga for første gang forrige sesong, etter å ha gått ubeseiret gjennom hele sesongen, noe ikke en gang Bayern München har klart før dem.

Det kan være det blir en ledig plass i midtforsvaret til Bayer Leverkusen neste sesong, ettersom nettopp Bayern München sikler veldig på Jonathan Tah, en av de viktige brikkene i det solide Leverkusen-forsvaret forrige sesong.

Overgangsvinduet er åpent noen uker til både i Tyskland og resten av verden. Hvor Joel Matip skal spille neste sesong kan med andre ord ikke bli avgjort på en god stund enda, men spilleren selv har gjort sine ønsker tydelige.

Forrige
Forrige

Erstattes av Premier League-flopp

Neste
Neste

I selskap med legender