EM: Spania - Italia

viasport

Dette kunne vært finalen!

To av de virkelige gigantene møtes når fotball-stormaktene Spania og Italia møtes. Det føles som en kamp vi burde fått først mye senere i mesterskapet, men faktum er at disse to ligger på henholdsvis 8. og 10. plass på FIFA-rangeringen. Tar vi bort Argentina og Brasil er de rangert som det sjette- og åttende beste laget i denne turneringen.

Likevel, Italia er tittelforsvarere. Spania vant EM i både 2008 og 2012. Det er to nasjoner hvor fotball betyr mer enn det aller meste, og to nasjoner som legger mye stolthet i å være best, både hva gjelder nivået på hjemlig liga og ikke minst landslaget de sender til mesterskap.

Begge lag kommer til kveldens stormøte med tre poeng i sekken fra åpningsrunden. Spania imponerte stort ved å feie Kroatia av banen 3-0, og selv om Italia måtte slite vesentlig mer med Albania vant de 2-1. Og alle som har sett Italia i mesterskap opp gjennom historien vet at det holder i massevis å vinne med ett mål, uavhengig av hvordan du sikrer seieren.

Bookmakerne ute i verden har Spania som favoritter, men det er langt fra noe tydelig favoritt-stempel. Du får godt over det dobbelte av hva du satser tilbake om du går for ren spansk seier i kveld, og det er første gang i dette mesterskapet vi ser så høy odds på favoritten.

Kampodds Spania - Italia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 2,20 - 3,10 - 3,45
Epicbet: 2,30 - 3,02 - 3,78
Unibet: 2,18 - 3,05 - 3,95

Selv om Spania klinket ballen i målet tre ganger før pause mot Kroatia, og alle de tre målene i Italia mot Albania også kom før pause tror vi denne kampen blir ganske annerledes med to lag som kriger mye mer midt på banen. Derfor går vi for en målfattig første omgang:

Under 1.0 mål i første omgang asian handicap

Norsk Tipping: tilbyr ikke spillet
Epicbet: 1,65
Unibet: 1,73

LAGOPPSTILLINGER SPANIA - ITALIA

Spania:

Simon - Carvajal - Le Normand - Laporte - Cucurella - Pedri - Rodri - Ruiz - Yamal - Morata (c) - Williams

Italia:

Donnarumma (c) - Di Lorenzo - Bastoni - Calafiori - Dimarco - Barella - Jorginho - Frattesi - Pellegrini - Chiesa - Scamacca

Forrige
Forrige

Nå starter Copa America

Neste
Neste

EM: Danmark - England