Avviser gigantklubb

viasport

Xavi Simons vil ikke spille med superstjernene i en av verdens største klubber.

Bayern München er vant til å hente de spillerne de ønsker. I det minste spillere fra andre klubber i tysk fotball, da har gigantklubben som har vært tysklands største klubb i tiår etter tiår plukket nesten som de selv ønsker. Men det hender fra tid til annen at de blir avvist.

Xavi Simons er en av de som har valgt å avvise tilbudene fra Bayern München. PSG-spilleren var på utlån til tyske RB Leipzig forrige sesong, og trivdes så godt der at han har bedt om å få vende tilbake til klubben også kommende sesong. RB Leipzig endte på 4. plass forrige sesong, hele syv poeng bak nettopp Bayern München på tredjeplass.

Simons var en av Nederlands store profiler i EM med ett mål i semifinalen mot England og to målgivende pasninger på veien dit. Han er bare 21 år gammel, og ett av de mest ettertraktede talentene denne sommeren. Han kom til PSG fra PSV for bare fire millioner euro forrige sommer, men allerede ett år senere har markedsverdien hans steget betraktelig. I følge Transfermarkt verdsettes han nå til tyve ganger den prisen.

Forrige
Forrige

Kan miste stortalent

Neste
Neste

Verdens dyreste!