– Vi føler oss utpresset av situasjonen

viasport

Stjernespiller nekter å trene for å presse gjennom overgang. Liverpool og Juventus leder an i jakten.

Atalantas manager Gian Piero Gasperini liker ikke situasjonen rundt sin midtbanestjerne Teun Koopmeiners. Den nederlandske midtbanespilleren har rett og slett gått ut i streik og ikke møtt opp på trening etter sommerferien for å presse gjennom en overgang bort fra Bergamo-klubben som vant Europa League forrige sesong.

Koopmeiners er en ettertraktet spiller med flere store klubber som følger nøye med på utviklingen av situasjonen. Liverpool har blitt sterkt koblet, og Arne Slot skal visstnok være en stor fan og ønsket Koopmeiners som sitt første kjøp til Anfield denne sommeren.

Likevel er det Juventus som anses for å lede an i jakten på signaturen til den trassige nederlenderen. Prislappen skal være på rundt €50 millioner.

Gasperini sa følgene i et intervju med den lokale avisen L'Eco di Bergamo nylig:

– Alt var veldig bra, helt til han [Koopmeiners] bestemte seg for å gå til Juventus. Han har allerede blitt enige med de om en avtale, og nå er han stresset og nekter å trene. Med denne holdningen er han ikke nyttig for laget lenger, eller for lagkameratene sine. Klubben har derfor bestemt seg for å ta en streng linje, ettersom vi føler oss utpresset av situasjonen.

Koopmeiners blir derfor neppe å se i helgens Super Cup mellom Atalanta og Real Madrid.

Forrige
Forrige

Tottenham selger brasiliansk landslagsspiller

Neste
Neste

Slakter Sander Berges mulige overgang