Slakter Sander Berges mulige overgang

viasport

Sander Berge på vei til storklubb. Ikke alle liker det.

Det er Manchester United som jakter Sander Berge i disse dager, og rapportene fra flere medier og kilder sier at overgangen kan bekreftes allerede denne uken.

Den kjente Manchester United-bloggeren Mark Goldbridge har dette å si om Sander Berges mulige overgang til Manchester United:

Selv om Goldbridge ikke lar seg imponere har tydeligvis Erik ten Hag og teamet hans blitt overbevist om at Sander Berge er mannen de vil ha. Berge var ikke øverst på ønskelisten, men etter forhandlingene med PSG om Manuel Ugarte brøt sammen er det Berge som står i fokus på Old Trafford.

Goldbridge påpeker at ikke en gang Fulham vurderte Sander Berge til å erstatte Palhinha, og mener dette bekrefter at Sander Berge ikke holder nivået som kreves i Premier League. Videre påpeker han at Berge har rykket ned med både Burnley og Sheffield United de siste sesongene.

Skulle overgangen gå i orden og Sander Berge blir en hit på Uniteds midtbane vil det ikke være første gangen Mark Goldbridge må spise sine ord etter å ha tatt grundig feil. Og det kan være greit å påpeke at Berge ikke akkurat skal hoppe etter Wirkola her. Det er lenge siden klubben har hatt en stabilt god spiller i hans posisjon. Sofyan Amrabat er den siste som floppet, og vi kan nevne Scott McTominay, Fred og Nemjana Matic som noen andre som ikke klarte å gjøre rollen til sin egen over tid.

Forrige
Forrige

– Vi føler oss utpresset av situasjonen

Neste
Neste

Har bestemt seg for sin neste klubb