Hva har skjedd med Salah?

viasport

2024 har så langt vært et meget svakt år for Mo Salah.

Mohamed Salah er normalt veldig god for Liverpool, men denne sesongen har vært annerledes. Særlig etter årsskiftet har Salah levert mer frustrasjon enn glede for fansen.

I år har Salah slitt med å score mål, samtidig som Liverpool har hatt det vanskeligere i kampene. Mange ting har bidratt til Liverpools problemer denne sesongen, og Salahs nedtur er en av de største. Vanligvis scorer Salah masse mål og hjelper Liverpool til den ene seieren etter den andre, men denne sesongen har vært annerledes. Det virker som om han har mistet litt av magien sin. Burde Liverpool slått til på tilbudet fra Saudi Arabia i fjor sommer?

Salah har hatt noen problemer denne sesongen. Blant annet en skade som gjorde at han måtte sitte på sidelinjen en stund. Etter denne har det blitt vanskelig å komme tilbake i form og spille som vi har blitt vant med.

Når man ser på statistikkene, ser man at Salah ikke scorer like mye som før. Selv om han fortsatt både skaper sjanser selv og kommer til gode muligheter andre skaper for han, klarer han ikke å gjøre dem om til mål.

viasport

Opptur med ny manager?

Folk lurer på hvorfor Salah sliter, og noen tror det kan være fordi han er sliten eller fordi Liverpool spiller på en annen måte nå. Det kan være at Salah må prøve noen nye ting for å komme tilbake i form. Selv om Salah ikke spiller så bra akkurat nå, kan ting endre seg når Liverpool får en ny manager neste sesong. Kanskje en ny stil kan hjelpe Salah til å finne tilbake til formen sin?

Liverpool skal som kjent begynne på nytt med en ny manager, og Salah kan også begynne på nytt. Med litt hvile og kanskje noen endringer, kan Salah komme tilbake som en stjerne for Liverpool. Hvis han blir værende.

En ny manager kan også se behovet for å starte med blanke ark, og aldrende stjerner som har vært i klubben i mange år kan bli et forstyrrende element. Mohamed Salah går definitivt i denne kategorien. Skulle Liverpool få nye bud fra Saudi Arabia også denne sommeren kan det bli vesentlig vanskeligere å avslå enn det var i fjor.

Forrige
Forrige

Se hvem som skal kjøre Sennas bil

Neste
Neste

Den ukjente mirakelmannen