EM: Tyskland - Ungarn

viasport

Kan Ungarn stoppe Die Mannschaft?

Tyskland var så imponerende i åpningskampen mot Skottland at de har seilet opp blant de største favorittene til å vinne hele mesterskapet. Oddsen for tysk hjemmeseier i finalen har sunket helt ned til 6, rett bak England og Frankrike som begge står til 5.

Ungarn fikk juling av Sveits, og skal ut fra hva vi så i første runde ikke være i nærheten av å kunne stoppe det tyske maskineriet. Men, Ungarn må stoppe tyskerne. De trenger et poeng her for å beholde håpet om avansement om de slår Skottland i siste kamp i gruppespillet.

Vi forventer et Ungarn som kjemper med nebb og klør, men vi tror også at det hjelper lite mot hjemmefavorittene. Hele nasjonen, og spesielt hele Stuttgart og MHPArena vil være i ryggen på Tyskland i kveld, og de kommer til å vise at åpningskampen ikke var noen tilfeldighet.

HUSK VÅRE TIPS FOR ET GODT ODDS-EM

KAMPODDS TYSKLAND - UNGARN (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,25 - 5,90 - 10,00
Epicbet: 1,29 - 6,00 - 12,00
Rabona: 1,27 - 6,00 - 10,00

Dette blir tysk seier, spørsmålet er med hvor mye. Du får selv flytte handicap-linjen så langt du selv er komfortabel med.

Husk at toppscorertittelen er noe spillerne har i bakhodet her. Både Kai Havertsz og Niclas Fullkrug har et mål fra åpningskampen, og et par mål i dag vil sette de i en meget god posisjon for gullstøvelen. Havertz starter som han gjorde sist, men han vet at han er nødt til å prestere, ettersom Fullkrug leverte scoring fra benken sist. Sannsynligheten for at Fullkrug blir tilskuer hele kampen er veldig liten.

LAGOPPSTILLINGER TYSKLAND - UNGARN

Tyskland:

Manuel Neuer (Bayern München) – Joshua Kimmich (Bayern München), Antonio Rüdiger (Real Madrid), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen), Maximilian Mittelstädt (Stuttgart) – Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Toni Kroos (uten klubb) – Florian Wirtz (Bayer Leverkusen), Ilkay Gündoğan (Barcelona), Jamal Musiala (Bayern München) – Kai Havertz (Arsenal)

Ungarn:

Peter Gulacsi (RB Leipzig) - Attila Fiola (Fehervar FC), Willi Orban (RB Leipzig), Marton Dardai (Hertha Berlin) - Bendeguz Bolla (Servette FC), Adam Nagy (Spezia), Andras Schafer (Union Berlin), Milos Kerkez (Bournemouth) - Roland Sallai (SC Freiburg), Dominik Szoboszlai (Liverpool) // Barnabas Varga (Ferencvaros)

Forrige
Forrige

Magnussen deler tanker om fremtiden i Formel 1

Neste
Neste

EM: Kroatia - Albania