EM: Kroatia - Albania

viasport

Kortvarig lykke: Nedim Bajrami scoret det raskeste målet i EM-historien, men det ble tap til slutt

Taperen kan reise hjem!

Første kamp i andre runde av gruppespillet i EM blir en vinn-eller-forsvinn-duell mellom Kroatia og Albania. Begge lag tapte sin første kamp, og begge lag vet de har en beintøff kamp igjen til slutt. Derfor er dette kampen som rett og slett må vinnes!

Kroatia er den store favoritten her, men de fikk altså skikkelig juling av Spania i åpningen og tapte hele 3-0. Albania skulle bli denne gruppens kasteball, men overrasket med å ta ledelsen mot Italia i åpningen og holde følge hele veien inn i 2-1 tapet.

Et tidlig mål i mot er det siste disse lagene trenger her, så vi tror vi får en målfattig første omgang. Derfor velger vi å spille asian handicap på under 1,0 mål før pause:

Norsk Tipping: tilbyr ikke dette spillet
Cbet: 1,98
Unibet: 2,00

Asian handicap kort forklart for de som er ukjente med konseptet er at du får pengene tilbake om det blir ett mål i dette spillet. Så du vinner på en målløs omgang, får innsatsen tilbake om ett av lagene leder 1-0 og taper om det blir flere mål før dommeren sender lagene i garderoben.

Selv om Albania har vist at de er i stand til å lage problemer og faktisk vant sin kvalifiseringsgruppe tror vi de ender opp med å bli for lette for Kroatia til slutt. Vi må også huske at Kroatia valgte å bytte ut Luka Modric og Mateo Kovacic etter en times spill mot Spania, nettopp for å ha de piggest mulig til denne kampen.

Kampoddsen ser slik ut: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,45 - 4,20 - 7,00
Unibet: 1,43 - 4,60 - 8,00
BetnFlix: 1,46 - 4,50 - 7,00

LAGOPPSTILLINGER FOR KROATIA - ALBANIA

Kroatia: Livakovic, Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Perisic, Modric, Brozovic, Kovacic, Majer, Petkovic, Kramaric

Albania: Strakosha, Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj, Ramadani, Asllani, Laçi, Asani, Manaj, Bajrami