EM: Romania - Ukraina

viasport

Se lagoppstilling og oddstipsene til dagens første EM-kamp her!

Bookmakerne mener dette skal bli plankekjøring for Ukraina og priser de til godt under to ganger pengene tilbake. Romania på sin side har neppe noen planer om å gi seg uten kamp. Romania er tross alt et mesterskapslag som sjelden misser et sluttspill.

Kvalifiseringen gikk vesentlig bedre for Romanias del som vant gruppen sin soleklart foran Sveits. Fem poeng skilte de to etter ti kamper, og Romania slapp bare inn fem mål til sammen. Ukraina måtte ut i omspill, men noe annet var ikke å forvente etter de ble trukket i kvalifiseringsgruppe med både England og Italia. De endte faktisk på 14 poeng likt med Italia, men tapte altså på innbyrdes oppgjør. Det sendte de ut i playoff, hvor de slo både Bosnia og Island for å sikre EM-billetten.

Ukraina har noen velkjente profiler vi kjenner godt fra blant annet Premier League. Oleksandr Zinchenko fra Arsenal og før det Manchester City er én, og Mykhailo Mudryk fra Chelsea er en annen. I tillegg har de Andriy Lunin i mål som har voktet buret til Real Madrid mesteparten av sesongen. Laget ser sterkt ut, og om de finner EM-formen kan Ukraina virkelig bli en joker i turneringen.

Romania har spillere som kommer fra et vesentlig lavere nivå i sitt daglige spill. Markedsverdien på hele det rumenske laget til sammen er lavere enn de fleste enkeltspillerne på Ukraina, med unntak av lagets store profil Radu Dragusin fra Tottenham. Likevel er det noe med Romania og sluttspill som gjør at det er helt umulig å avskrive de.

Oddsen for kampen ser slik ut: (H - U - B)

Norsk Tipping: 4,30 - 3,35 - 1,85
Unibet: 4,50 - 3,60 - 1,84
Coolbet: 4,66 - 3,55 - 1,91

Det blir garantert kok på Allianz Arena i München, og vi tror den svenske dommeren Glenn Nyberg kommer til å hente kortene opp fra lommen ved flere anledninger.

Over 3,5 kort totalt i kampen

Norsk Tipping: 1,77
Unibet: 1,76
Coolbet: 1,81

LAGOPPSTILLINGENE ROMANIA - UKRAINA

Romania:

F. Nita - A. Ratiu - R. Dragusin - A. Burca - N. Bancu - M. Marin - D. Man - R. Marin - N. Stanciu (c) - F. Coman - D. Dragus

Ukraina:

A. Lunin - Y. Konoplaya - I. Zabarnyi - M. Matviienko - O. Zinchenko - T. Stepanenko (c) - M. Shaparenko - V. Tsygankov - G. Sudakov - M. Mudryk - A. Dovbyk

Forrige
Forrige

EM: Belgia - Slovakia

Neste
Neste

Dette lærte vi fra EMs åpningshelg