EM: Danmark - Serbia

viasport

Skjebnekamp for Danmark!

To kamper og to poeng er fasit så langt for Kasper Hjulmand og hans mannskap. Det trengs ett poeng til for å sikre videre spill i dette mesterskapet, og det tror vi de klarer skaffe seg i kveldens møte med Serbia.

Kampodds Danmark - Serbia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 2,30 - 3,10 - 3,20
Unibet: 2,30 - 3,15 - 3,45
Coolbet: 2,35 - 3,25 - 3,50

LES VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM HER

Ettersom Serbia ikke går videre med uavgjort vil de ofre alt for å få en seier. Laguttaket kan tyde på en plan hvor det spares mye offensive krefter fra start for å ikke slite de ut i en tøff stillingskrig tidlig i kampen. Dragan Stojkovic var en taktiker på banen og ser ut til å ha noen taktiske grep i ermet også fra sidelinjen. Sergej Milinhovic-Savic, Dusan Vlahovic, Dusan Tadic og Luka Jovic er alle spillere som kan skape og score mål. Å ha de uthvilte til sluttfasen i en kamp hvor det trengs scoring er en spennende strategi.

Dessverre for Serbia tror vi ikke den betaler seg. Vi tror Danmark vil ta ledelsen, kanskje også med flere mål, og holde den til sluttsignalet blåses. Oddsen på ren seier for Danmark er mer enn god nok, men et handicapspill er også spennende for den eventyrlystne ettersom Serbia vil blottlegge alt bakover på banen i sluttminuttene om de trenger en scoring.

LAGOPPSTILLINGER DANMARK - SERBIA

Danmark:

Schmeichel (c) - Andersen - Christensen - Vestergaard - Bah - Hjulmand - Højbjerg - Mæhle - Eriksen - Wind - Højlund

Serbia:

Rajkovic - Veljkovic - Milenkovic - Pavlovic - Mijailovic - Ilic - Gudelj - Zivkovic - Samardzic - Lukic - Mitrovic (c)

Forrige
Forrige

Sancho kan havne i storklubb

Neste
Neste

EM: England - Slovenia