Viktige poeng for Dennis Hauger

viasport

Hauger klarte seg greit i et løp hvor dekkstrategi og rutine ble de viktigste ingrediensene.

Dennis Hauger fikk en aldri så liten gavepakke før løpet i det hele tatt hadde kommet i gang. Zane Maloney som startet på plassen foran Dennis fikk stopp i det han skulle kjøre ut på formasjonsrunden. Dermed måtte han trilles inn i pit og starte løpet derfra, noe som ga Dennis Hauger fri bane rett frem i starten.

Ettersom Hauger startet på de myke dekkene var dette en kjempefordel, men det ble dessverre ingen god start for Haugers del, og han havnet i en kamp med Isack Hadjar for å forsvare femteplassen. Den kampen vant Hauger, og han holdt femteplassen helt til runde 14 hvor han falt til sjetteplass da Enzo Fittipaldi kom seg forbi.

Andrea Kimi Antonelli som startet fra fjerde startspor jobbet seg raskt opp til en andreplass på de myke dekkene, og klarte etter noen runder å passere Richard Verschoor og ta over ledelsen i løpet. Den ledelsen var trygg i en ti runders tid før Verschoor fikk tilbake dekk-fordelen når de myke dekkene ble slitt. Han presset Antonelli hardt i flere runder, men måtte samtidig passe på trusselen fra Kush Maini på tredjeplass.

Ut på runde 17 kom det et nytt angrep fra Richard Verschoor, og en desperat Antonelli låste hjulene sine i nedbremsingen til første sving og ga fra seg både ledelsen og alle håp å få et godt resultat i løpet. Kush Maini kom også forbi Antonelli, og hang seg på Verschoor for en ny kamp om det øverste trinnet på seierspallen.

Dennis Hauger kom seg også forbi Kimi Antonelli når det 17 år gamle stortalentet måtte inn for å bytte de ødelagte dekkene. Hauger holdt denne femteplassen helt til runde 21 når sammenlangt-leder Isach Hadjar kopierte Haugers velkjente forbikjøring fra hans første sesong i Formel 3 og passerte på utsiden i nedoverbakkene i tredje sving. Hadjar gjorde også kort prosess med Enzo Fittipaldi, og var ute av kampen mellom Hauger og Fittipaldi like raskt som han kom inn i den.

Ut på den 23. runden klarte Hauger å komme seg forbi Fittipaldi som åpenbart ikke hadde klart å ta vare på dekkene sine like godt som Dennis Hauger, som dermed tok tilbake femteplassen han startet på. Den posisjonen holdt han de fem siste rundene til mål, og sikret dermed fire viktige poeng i sammendraget. Teamkamerat Franco Colapinto kom i mål på plassen bak Hauger.

Topp 5 sprintløpet Formel 2 Hungaroring:

  1. Richard Verschoor

  2. Kush Maini

  3. Victor Martins

  4. Isack Hadjar

  5. Dennis Hauger

Forrige
Forrige

Bedt om å finne seg nye klubber

Neste
Neste

Stenshorne klatret etter tung kvalifisering