Tilbake i Chelsea-drakt

viasport

Chelsea overrasket alle med klubblegende tilbake i blått!

Da Chelsea lanserte sine nye drakter for den kommende sesongen hadde de en ekstra godbit på lur! Klubblegenden Eden Hazard var nemlig blant spillerne som poserte med den nye drakten!

Eden Hazard spilte for Chelsea i syv sesonger fra 2012 til 2019, og regnes som en av klubbens aller beste spillere gjennom tidene. Han var med på å vinne Premier League to ganger, både FA-cup og Carabao Cup samt to seiere i Europa League. Han ble kåret til årets spiller i Chelsea fire ganger og Premier Leagues beste spiller én gang.

Karrieren til belgiske Hazard gikk bratt nedover etter han forlot London og Stamford Bridge til fordel for Real Madrid sommeren 2019, og det ble bare i overkant av femti ligakamper på de fire sesongene han fikk i Spania før han annonserte at han la opp i fjor sommer. Hazard fikk også med seg 126 landskamper for Belgia, og var en nøkkelspiller i det belgiske laget som var rangert som verdens beste landslag i mange år.

Kan dette bety et comeback fra Hazard, eller er det bare et stunt fra markedsavdelingen i Chelsea? Vi får se. Eden Hazard er fortsatt bare 33 år gammel, og kanskje har han fått ferten av sagmuggen på Stamford Bridge…

Forrige
Forrige

Har kniven på strupen

Neste
Neste

Tidenes mestvinnende fotballspiller