Overgangsrykter og nyheter: Uke 4

viasport

Mens januarovergangsvinduet fortsetter å varme opp, er fotballverdenen i ferd med å gå av hengslene med rykter, spekulasjoner og spennende mulige overganger. Viasport dykker ned i de siste overgangsryktene og historiene som sirkulerer i fotballuniverset. Fra Dani Alves’ pågående juridiske problemer til potensielle stjernesigneringer, la oss komme i gang. 

  

Dani Alves' juridiske problemer fortsetter 

Brasilianske Dani Alves finner seg igjen i overskriftene, men denne gangen handler det ikke om hans ferdigheter på banen. Alves har nylig endret sin versjon av hendelsene angående en sak om seksuelle overgrep på en nattklubb, og hevder nå at han var påvirket av alkohol og ikke var klar over konsekvensene av handlingene sine. Denne juridiske saken fortsetter å utvikle seg og kaster en skygge over hans fantastiske karriere. 

  

Franske finansdepartement etterforsker PSG 

Paris Saint-Germain (PSG) står overfor en etterforskning fra det franske finansdepartementet angående Neymars overgang fra Barcelona til PSG tilbake i 2017. Klubben er mistenkt for skatteunndragelse, og det påstås at høytstående tjenestemenn er involvert. Denne pågående granskingen kunne få betydelige konsekvenser for PSG og dens stjernespekkede stall. 

  

Guirassy blir værende 

Serhou Guirassy, den 27 år gamle spissen i Stuttgart, har kunngjort sin intensjon om å bli hos sin nåværende klubb frem til slutten av sesongen. Denne avgjørelsen kan påvirke potensielle overganger i januarvinduet. 

  

Carlos Alena vil til Girona 

Midtbanespilleren Carlos Alena har dukket opp som et potensielt alternativ for Girona for å styrke midtbanen. Spilleren selv ønsker å gjøre overgangen, noe som legger en interessant dimensjon til januarovergangsmarkedet. 

  

Skadeproblemer for Mohamed Salah 

Liverpools talisman, Mohamed Salah, pådro seg en skade under Egypts gruppespillkamp mot Ghana under Afrikamesterskapet. Mens omfanget av skaden ennå ikke er fastsatt, vil Liverpool-fansen vente med spenning på oppdateringer om tilstanden hans. 

  

Real Madrids planer for Lunin 

Real Madrid planlegger å tilby den ukrainske målvakten Lunin en kontraktsforlengelse frem til 2030. Klubben ser stort potensial i ham og tror han kan bli en fast del av førstelaget i fremtiden. 

  

Brests krav om å avskaffe VAR 

Ligue 1-klubben Brest har offisielt bedt om å avskaffe VAR (Video Assistant Referee) i fotball. Dette omstridte spørsmålet vil bli drøftet av LFPs direktører på det kommende styremøtet, selv om sjansene for at initiativet får støtte virker små. 

  

Mateo Mejia til Sevilla 

Vingen Mato Mia melder overgang til Sevilla fra Manchester United med en kontrakt gyldig til 2026. 

  

viasport

Dortmunds inntekter fra Sancho-trøyer 

Borussia Dortmund har hatt en enorm inntekt, og tjent rundt €500 000 fra salget av Jadon Sanchos trøyer i den første uken etter hans retur til klubben. Dette understreker den kommersielle verdien av stjernespillere i moderne fotball. 

  

Danilo forblir lojal mot Juventus 

Danilo har valgt å avslå en henvendelse fra en toppklubb for å bli værende i Juventus. Hans lojalitet til den italienske klubben er prisverdig, og det er et vitnesbyrd om dragningen ved å spille for en av Europas toppklubber. 

  

Divock Origis potensielle overgang til MLS 

Nottingham Forests Origi kan være på nippet til en overgang til MLS, med Los Angeles FC, FC Dallas og Cincinnati som vurderer å hente ham i løpet av vinterovergangsvinduet. 

  

Brentfords holdning til Ivan Toney 

Brentford har fast erklært sin intensjon om ikke å selge sin spiss, Ivan Toney, i løpet av januarovergangsvinduet. Dette står i motsetning til rapporterte interesser fra Premier League-klubbene Arsenal og Chelsea. 

  

Overgangsryktene fortsetter å svirre 

Selv om dette er noen av de nyeste overgangshistoriene som gjør overskrifter, forblir januarovergangsvinduet en dynamisk og uforutsigbar periode i fotball. Klubber og fans venter i spenning på flere oppdateringer og potensielle stjernesigneringer når vinduet skrider frem. 

Forrige
Forrige

Nikola Karabatic- beste scorer i historien

Neste
Neste

Liverpool er bedre uten Salah