EM: Ungarn - Sveits

viasport

Etter gårsdagens fyrverkeri er det mer moro i vente!

Tyskland lekte seg med Skottland i går og viste at de har planer om å kjempe om pokalen på hjemmebane. Det ble oppvarmingen vi alle ønsket oss, og nå er det bare å håpe at resten av mesterskapet følger i samme stil med masse mål og høyt tempo.

Først ut er Ungarn mot Sveits. Disse to er i samme gruppe som Tyskland og Ungarn, og etter Die Mannschafts oppvisning i går er begge lag helt sikre på at det er andreplassen i gruppa som gjelder nå. Håpet om et rustent Tyskland som ikke henger sammen var det bare å legge fra seg, nå gjelder det å sikre avansementet selv med tap for tyskerne.

Og det betyr igjen at denne kampen blir nøkkelkampen i gruppa. Laget som vinner her vil ha et voldsomt overtak, og langt på vei en fot over avansement-dørstokken. Skottene vil selvsagt ikke gi seg uten kamp de heller, men etter sjokket i åpningskampen spørs det om de klarer å reise seg i tide.

Sveits er favoritter

Bookmakerne holder Sveits som favoritter til å vinne denne kampen, men det er ikke like soleklart som man kanskje skulle trodd. Ungarn har Dominik Szoboszlai som leder an et lag med et par virkelig spennende spillere. Sveits har et solid lag med mye rutine, men er det nettopp alderen som har blitt for høy?

Svaret kommer klokken 15:00 i dag. Kampen vises direkte på TV 2 med studiosending fra 14:30.

Bookmakerne har følgende odds halvannen time før kamp:

(Ungarn - uavgjort - Sveits)

Norsk Tipping: 3,65 - 3,15 - 2,10
Unibet: 3,80 - 3,20 - 2,16
Coolbet: 3,75 - 3,25 - 2,25

Oddstips denne gangen så velger vi Bree Embolo til å score det første målet. Her gir Unibet 7 i odds mot Norsk Tippings 5,40 så det gjelder å velge riktig. God kamp!

Forrige
Forrige

EM: Spania - Kroatia

Neste
Neste

EM: Tyskland - Skottland