EM: Spania - Kroatia

viasport

Hvem vinner superduellen mellom Rordi og Modric?

Spanias anker, i mer enn bare posisjonen og rollen på banen er Rodri. Det er han som må holde dette laget sammen, og det er han som må gå foran som den store lederen. Det er uvant kost for spanjolene å legge så mye ansvar på skuldrene til en defensiv midtbane, selv om det er en rolle de har levert verdensklasse-spillere til i flere tiår. Resten av ansvaret hviler på skuldrene til 16 år gamle Lamine Yamal, og det sier like mye om tilstanden til det spanske landslaget som det gjør om talentet til Yamal.

Rodri får det tøft allerede i åpningskampen. Han skal møte to av sine lagkamerater fra Manchester City i Josko Gvardiol og Mateo Kovacic. I tillegg må han slite med den evigunge midtbane-maestroen Luka Modric. Det kan bli en langt tøffere oppgave enn hva bookmakerne ser for seg.

viasport

Spania er favoritter, men er de egentlig det?

Oddsen for kampen ser slik ut: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,90 - 3,40 - 4,00
Unibet: 1,87 - 3,55 - 4,50
Epicbet: 1,97 - 3,45 - 4,30

En odds på 1,9 gir en forventet sannsynlighet på 52,6%, mot bare 22,2% sannsynlighet for Kroatia-seier til 4,5. Vi tror Kroatia får med seg poengene oftere enn én av fire ganger her. Spania har også en lang tradisjon for å starte rufsete i mesterskap.

Vi tenker også å prøve over-spillet på cornere igjen til denne kampen, som vi ser på som dagens publikumskamp.

Over 8,5 cornere:

Norsk Tipping: 1,72
Unibet: 1,79
Epicbet: 1,88

Vi velger også å gå på et over-spill på antall kort. Det ble tre gule og ett rødt i åpningskampen, og fem gule i dagens første kamp. Derfor ser denne fin ut i en kamp som bør bli tett og hard på midten av banen:

Over 3,5 kort totalt:

Norsk Tipping: 1,85
Unibet: 1,94
Epicbet: 2,06

Forrige
Forrige

EM: Italia - Albania

Neste
Neste

EM: Ungarn - Sveits