EM: Østerrike - Frankrike

viasport

Blir det enda en skrell i dag?

Etter å ha sett Romania herje med Ukraina trodde vi dagens skrell var unnagjort. Så ble vi vitne til at absolutt alt jobbet mot Belgia som presterte å tape for Slovakia. Skal dagen gjøres komplett med et Frankrike-tap?

Nei, vi tror ikke det. Mbappe og gjengen hans har selvsagt fått med seg hva som har skjedd før i dag. Det fungerer som en påminnelse, og de vil være enda mer skjerpet enn de allerede var.

Likevel, Aleksander Schau sa det passende i studioet hos NRK en drøy halvtime før kampstart: Østerrike pleide å være verdens kjedeligste landslag, nå er de ett av de gøyeste. Ralf Rangnick er en luring som får selv luringer til å lure, og han har noen hardarbeidende og spennende spillere til disposisjon. Det blir et voldsomt press, høy intensitet og et kompakt Østerrike vi får se. Ikke bli veldig overrasket om de kommer ut og overrasker Frankrike her, men til slutt vil Les Bleus ta med seg alle poengene i garderoben.

Kampodds for Østerrike - Frankrike: (H-U-B)

Norsk Tipping: 5,80 - 4,20 - 1,52
Unibet: 6,40 - 4,25 - 1,52
Coolbet: 6,50 - 4,20 - 1,60

Over 1,5 på Frankrike er alt for bra til å ikke spille som den er. Handicap er skummelt mot et Rangnick-lag, så styr unna den med mindre du virkelig føler et Mbappe-show komme. Begge lag scorer ser også ganske spennende ut til denne kampen, men det er litt tvilsomt hvem som skal sørge for målet til Østerrike:

Norsk Tipping: 1,87 (heter Begge lag scorer og over 1,5 mål)
Unibet: 1,90
Coolbet: 1,92

LAGOPPSTILLINGER ØSTERRIKE - FRANKRIKE

Østerrike:

Patrick Pentz - Stefan Posch - Kevin Danso - Maximilian Wöber - Phillipp Mwene - Konrad Lainer - Nicolas Seiwald - Christoph Baumgartner - Marcel Sabitzer - Florian Grillitsch - Michael Gregoritsch

Frankrike:

Mike Maignan - Jules Koundé - Dayot Upamecano - William Saliba - Theo Hernadez - N’Golo Kanté - Adrien Rabiot - Antoine Griezmann - Ousmane Debele - Marcus Thuram - Kylian Mbappe

Forrige
Forrige

Slik blir F1-griden i 2025

Neste
Neste

EM: Belgia - Slovakia