Voldsom drakamp om fransk talent

viasport

Manchester United og Real Madrid kjemper om midtstopper!

Leny Yoro. Kanskje ikke et navn alle kjenner til, men det vil endre seg raskt. Yoro er bare 18 år gammel, men har allerede nesten 50 kamper i Ligue 1 for Lille. Han spilte fast hele forrige sesong og imponerte såpass at de største klubbene nå ligger langflate etter signaturen hans.

Liverpool, PSG, Manchester United og Real Madrid har alle tatt kontakt med Lille og spillerens agent for å forhøre seg, men det skal være Manchester United og Real Madrid kampen nå står mellom. Manchester United har fått sitt siste bud verdt over €50 millioner akseptert av Nice, men Yoro og hans agent tar det hele med ro og venter på Real Madrid.

Yoro selv ønsker seg til Real Madrid og har vært tydelig på det. Det har vært drømmen hele tiden, og det skal nok mye til fra Manchester United for å klare å få han til å ombestemme seg. Lille på sin side prøver å få Yoro til å bli enig med Manchester United, ettersom de har bydd mest penger.

Real Madrid vet at spilleren vil til dem, og har ingen problemer med å la han utvikle seg videre i Lille enda en sesong og signere han neste sommer når kontrakten hans går ut.

Forrige
Forrige

EM: Spania - Frankrike

Neste
Neste

På vei tilbake til Premier League