Villa-legende med draktveddemål mot Antony

viasport

Gabby Agbonlahor gir et ultimatum til Manchester Uniteds ving, Antony, før oppgjøret mot Aston Villa Gabby Agbonlahor er kanskje ikke den største beundreren av Antony, men han kan snart finne på å iføre seg en Manchester United-drakt med brasilianerens navn på ryggen.

Den tidligere Aston Villa-spissen og talkSPORT-kommentatoren stiller imidlertid ett krav for å gjennomføre dette – at brasilianeren scorer i helgens kamp som skal spilles på Villa Park. Antony jakter fortsatt på sitt første mål i Premier League denne sesongen.

Så sikker er Agbonlahor på at 23-åringen vil fortsette sin måltørke, at han har satt sin egen offentlige ydmykelse på spill.

Under et innslag på Sports Breakfast-showet ble Agbonlahor utfordret av en supporter om å iføre seg en Antony-drakt på direkten dersom angriperen scorer på søndag. Svaret kom kontant:

– Det skal jeg gjøre. Han kommer ikke til å spille! Hva får jeg til gjengjeld? Hva skal du gjøre for meg, kompis? Ta deg en tur til New Street!

viasport

Kan måtte bytte drakt: Gabriel Agbonlahor ble en legende i Aston Villa

Agbonlahor har vært åpen i sin kritikk av Antony, hvor han plasserte ham i sin "Flop XI" for 2022/23-sesongen.

Han har tidligere stemplet den tidligere Ajax-stjernen som 'pinlig' og en 'bløffmaker' etter en treg start på livet på Old Trafford.

Vingen ble også ertet av Agbonlahor under fjorårets Ashes-serie mellom England og Australia, da han spøkte med at Ollie Robinson er crickets 'Antony'. Men Antony kan få Agbonlahor til å måtte spise i seg sine ord ettersom den pensjonerte England-internasjonale med tre landskamper uttalte at han tror Manchester United vil seire på Villa Park.

Med henvisning til Unai Emerys menns inkonsekvens uttalte han: "Jeg tror Manchester United vil slå Villa, den siste formen... "Ja, de var enestående mot Sheffield United, en kamp de burde vinne, men vi er for enkle å bryte gjennom. Han fortsatte:

– Mot Chelsea i går kveld, fikk vi [Noni] Madueke til å se ut som en prime Arjen Robben. Noe av forsvaret, vi kommer ikke tett nok på folk, det er passivt forsvarsspill, den høye linjen, vi er det enkleste laget å komme gjennom og få sjanser mot. Det er så frustrerende å se på, de har vært enestående under Unai Emery, men defensivt, [Ezri] Konsa er ute med skade, Pau Torres kan være tilbake.

Villa-legenden avslutter med en nedslående spådom for hans tidligere klubb:

– Men hvis vi har det forsvaret vi hadde i går kveld, tror jeg Rashford, Garnacho og Højlund vil løpe rundt oss.

Forrige
Forrige

Alpine lanserer bil for 2024

Neste
Neste

Dramaet hos Red Bull: En test av lederskap