Nå starter Copa America

viasport

Blir dette Messis siste store mesterskap?

Etter snart en uke med EM skal vi legge til enda et stort fotballmesterskap. I natt sparkes Copa America i gang med åpningskampen mellom tittelforsvarer Argentina mot Canada.

Argentina er favoritter til å vinne hele turneringen, så denne åpningskampen skal bare være en formalitet mot et Canada som ikke forventes å lage de største bølgene i vannet.

VINNERODDS COPA AMERICA 2024

2,75 - Argentina
3,25 - Brasil
6,00 - Uruguay
11,0 - Colombia
13,0 - USA
13,0 - Mexico

Det er altså finalistene fra forrige mesterskap i 2021 som forventes å dominere turneringen nok en gang. Uruguay står klare til å kapre en finaleplass om både Argentina og Brasil klarer å ende opp på samme side i sluttspill-oppsettet. Bare 16 lag deltar i turneringen, så det er de to beste lagene fra fire grupper som avanserer til kvartfinalene.

Kampodds Argentina - Canada: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,28 - 5,30 - 10,00
Unibet: 1,26 - 5,75 - 11,50
Coolbet: 1,30 - 5,50 - 11,00

Argentina er i knallform og vi føler oss trygge på at de vinner denne kampen komfortabelt. På over to år har de vunnet hver eneste kamp med unntak av to kamper de har tapt. Den berømte åpningskampen mot Saudi Arabia i VM for halvannet år siden, og en kamp mot Uruguay i VM-kvalifiseringen i fjor høst.

Det er med andre ord fritt frem å spille Argentina-seier med handicap her. -1 til over 1,8 er meget generøst. Vi er fristet til å spille -2 asian handicap til rundt to og en halv ganger pengene. Har du lyst til å gamble spiller du -2 rent handicap til 3,20 i odds.

Uansett hva du velger å spille er det viktig å huske å spille med hodet. Les vår guide til et godt odds-EM, de samme tipsene gjelder også for Copa America. Med to store internasjonale mesterskap i gang blir det så mye god fotball å kose seg med at det er greit å ikke ødelegge det med uvettig spill på oddsen.

Kampen sparkes i gang klokken 02:00 og kan ses på Viaplay. Heia fotball!

Forrige
Forrige

Slik ser du Spania Grand Prix på TV

Neste
Neste

EM: Spania - Italia