EM: Tyrkia - Portugal

viasport

Skal Portugal sikre sluttspillplassen allerede i dag?

Begge lag har tre poeng fra åpningskampen og har derfor ikke noe hastverk med å skaffe seg flere poeng. Ett poeng til, enten fra denne kampen eller den siste gruppespillskampen vil være nok til å sikre avansement. For Tyrkias del vil nok dette ene poenget være målet for dagen. Portugal vil neppe nøye seg med det og kommer til å gå for å dominere både kamp, motstander og rett og slett hele turneringen.

For selv om Portugal i perioder var meget imponerende i åpningskmapen mot Tsjekkia fikk de ikke seiersmålet før Francisco Conceicao scoret på overtid. Denne gangen må de vise både seg selv og alle andre at de klarer å omgjøre den massive slagkraften de har offensivt til scoringer.

Kampodds Tyrkia - Portugal:

Norsk Tipping: 5,10 - 4,00 - 1,60
Unibet: 5,60 - 4,20 - 1,60
Coolbet: 5,80 - 4,15 - 1,65

Vi tror også at Cristiano Ronaldo får scoringen han har så lyst på i denne kampen. Om du føler for å gamble skikkelig spiller du på at han scorer på straffespark, for vi tror Portugal vil tre gjennom mye pasninger som får det til å spinne for det tyrkiske forsvaret, og da er det fort gjort å lage straffe.

Cristiano Ronaldo til å score:

Norsk Tipping: 1,92
Epicbet: 1,91
Unibet: 1,81

Spørsmålet er hvor lenge Tyrkia klarer å holde fortet. Vi tror som sagt de vil gå inn i kampen med et mål om å demme opp for de portugisiske bølgene som vil slå inn mot eget mål. Det kan være de klarer det, men spørsmålet er hvor mye krefter de vil ofre i denne kampen om de havner bakpå. Kanskje er det bedre å spare kreftene til Tsjekkia i den siste kampen.

Forrige
Forrige

EM: Belgia - Romania

Neste
Neste

EM: Georgia - Tsjekkia