EM: Østerrike - Tyrkia

viasport

Kan Sabitzer ta Østerrike hele veien til finalen?

Det var neppe alt for mange som så for seg at Østerrike skulle vinne Gruppe D, som var en sterk utfordrer til Gruppe B om tittelen ‘Dødens Gruppe’. Med både Frankrike og Nederland i gruppen, i tillegg til et Polen som kan finne på å lage problemer for de fleste på en god dag var Østerrike i beste fall en joker.

Men så er det nå en gang slik at noen ganger lander rullett-kulen på grønn 0. Jokeren slo til og vant gruppen til tross for tap for Frankrike i åpningskampen. De feide Polen av banen 3-1, og de ledet nesten hele kampen i 3-2 seieren mot Nederland. Begge gangene Nederland klarte å utlikne kom det et kontant svar fra Østerrike som tok tilbake ledelsen kort tid senere.

Ralf Rangnincks mannskap spiller en meget spennende og underholdende fotball. Dette er ikke akkurat typisk kost fra Østerrike, og det kan være en faktor som gjør at det fungerer så godt som det gjør. Ingen forventer dette, og selv om de gjør hjemmeleksene sine så er det veldig vanskelig å spille mot det intense presset og høye tempoet Rangnincks fotball består av.

Kampodds Østerrike - Tyrkia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,92 - 3,30 - 4,20
Unibet: 1,94 - 3,40 - 4,53
Coolbet: 1,97 - 3,45 - 4,50

Vi spiller Østerrike i denne kampen. De har imponert så langt i mesterskapet, og det begynner å hviskes om at de kan gå hele veien til finalen blant ekspertene. Hvem som tør å si det høyt først blir spennende å se, men vi tror det kommer etter seieren mot Tyrkia i kveld.

LAGOPPSTILLINGER ØSTERRIKE - TYRKIA

Østerrike:

Pentz - Posch - Danso - Lienhart - Mwene - Seiwald - Sabitzer - Laimer - Baumgartner - Schmid - Arnautovic (c)

Tyrkia:

Gunok - Muldur - Bardakci - Demiral - Kadioglu - Yuksek - Ayhan (c) - Yilmaz - Kokcu - Yildiz - Guler

Forrige
Forrige

Ny nordmann til Premier League

Neste
Neste

EM: Romania - Nederland