EM: Albania - Spania

viasport

Klarer Spania å gå ubeseiret gjennom gruppespillet?

Ekspertene var ikke spesielt optimistiske når de snakket om spanias sjanser i dette europamesterskapet. Den spanske troppen har motbevist spådommene i begge sine kamper så langt, og er nå én kamp unna å komme ut av dødens gruppe uten å avgi ett eneste poeng.

Først feide de Kroatia av banen, før de også tok alle poengene i møtet med tittelforsvarer Italia. Nå er Albania det siste hinderet før de går løs på utslagsrundene. Gruppevinnere vil de uansett være ettersom bare Italia kan oppnå like mange poeng som Spania har, og der vinner Spania på innbyrdes oppgjør.

Derfor er spørsmålet om Spania vil hvile sine viktigste spillere, eller gå for å holde momentum oppe. Vi tror Spanias andre-rekke er sterke nok til å sende Albania ut av EM. De vil kanskje til og med være farligere enn det antatt beste laget, ettersom reservene vil prestere på sitt aller beste nivå i håp om å spille seg inn på laget som skal gå løs på cupspillet.

Albania på sin side må vinne kampen for å gå videre i mesterskapet. De var sterke mot Italia i sin første kamp og delte poengene med Kroatia i den neste. De vant kvalifiseringsgruppen sin for å komme til Tyskland denne sommeren, og har nok kvalitet som lag til å by på problemer også for Spania. Særlig et Spania som allerede er gruppevinnere.

HUSK VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Kampodds Albania - Spania: (H-U-B)

Norsk Tipping: 6,80 - 4,30 - 1,45
Epicbet: 7,00 - 4,62 - 1,49
Unibet: 6,75 - 4,60 - 1,48

Vi tror Spania vinner denne kampen og blir det første laget til å vinne alle sine tre gruppespillkamper. Tyskland klarte det ikke i går, Spania lar ikke sjansen gå fra seg. I tillegg tror vi Lamine Yamal vil få sitt første mål i mesterskapet denne kampen, og at det ikke blir det eneste målet. Derfor har vi følgende spill på vår kupong:

Lamine Yamal til å score

Norsk Tipping: 3,45
Epicbet: 3,25
Unibet: 3,20

Over 2,5 mål totalt i kampen

Norsk Tipping: 1,82
Epicbet: 1,91
Unibet: 1,89

Forrige
Forrige

EM: Kroatia - Italia

Neste
Neste

På vei tilbake til United